Elektrikli BMW i4'ün İç Mekanı İlk Kez Görüntülendi

26
9
3
2
1
BMW'nin 2021 yılında piyasaya sürmeyi planladığı elektrikli otomobili BMW i4'in iç mekanı ilk kez görüntülendi.

Alman otomotiv devi BMW’nin yeni nesil elektrikli otomobili BMW i4’ün iç mekanı ilk kez kanlı canlı olarak görüntülendi. Kamuflajlı bir kaplamayla aktif testlerine devam edilen BMW i4’ün hem dış tasarımı hem de iç mekan tasarımı açık bir şekilde kameralara yansıdı.

Tesla Model 3’ün direkt rakibi olması beklenen BMW i4, Amerikan elektrikli otomobil üreticisinin aksine fütüristik bir düşünce ile iç mekanı yeniden yaratmaya çalışmıyor. Bu nedenle BMW i4’ün içine girdiğinizde standart bir BMW otomobilinde gibi hissediyorsunuz.

Elon Musk’ın başında olduğu Tesla, yalnızca kaliteli ve gelişmiş elektrikli otomobiller üretmekle kalmıyor, aynı zamanda otomobil tasarımı ve teknolojileri ile ilgili ezberleri de bozmaya çalışıyor. BMW ise i4 modelinde, i3’teki fütüristik havadan kurtulmuş durumda.

BMW i3, hem kompakt yapısı hem de nispeten dar kalan iç mekanı ile sürücüleri çok fazla memnun etmiyordu. Aşağıdaki ve yukarıdaki fotoğraflarda net bir şekilde görebileceğiniz gibi BMW i4, standart bir BMW otomobilin rahatlığını ve konforunu sunmaya devam ediyor.

BMW i4’ün 2021 yılında piyasaya çıkması bekleniyor. Dolayısı ile araç ile ilgili son detayların belli olduğunu söyleyemeyiz. BMW araç için tek şarj ile 600 kilometre menzil sunmayı hedefliyor. Ayrıca 0’dan 100 km/s hıza 4 saniyenin altında çıkması da beklentiler arasında.

Elektrikli otomobillerin yakın gelecekte benzinli otomobillerin yerini alacağını biliyoruz. BMW’nin otomobil pazarındaki yerini göz önünde bulundurursak elektrikli BMW otomobillerin piyasayı yönlendirme açısından önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.autoblog.com/2019/04/29/bmw-i4-ev-interior-spy-photos/#slide-7569230
26
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
9
3
2
1