16
4
1
0
0

Dolar kurunun değişkenliği ile birlikte teknolojik ürün satın almak bir hayli zorlaştı. Özellikle de akıllı telefon sektöründe cep yakan fiyatlar, tüketicileri alternatif markalara yönlendirmeye başladı. Bu bağlamda, son dönemlerde sesini duyurmaya çalışan teknoloji şirketlerinden bir tanesi de Elephone. Şirketin Türkiye'deki en yeni modellerinden bir tanesi "Px Pro" olarak karşımıza çıkarken YouTube ekibimiz de bu akıllı telefonu sizler için inceledi.

Özellikle de fiyat performans ürünleriyle tüketicilerin beğenisini kazanmaya çalışan şirket, ayrıca tüketicileri "Elephone Türkiye" garantisi altına alarak, olası sorunlara karşı hızlı çözümler üretebiliyor. Peki şirketin Türkiye'deki yeni telefonlarından "Px Pro" tüketicilere neler vadediyor? 3.400 TL karşılığında satın alınabilen cihaz, fiyat performans ürünü arayan tüketicilerin beklentilerini gerçekten de karşılayabiliyor mu?

Elephone PX Pro

Elephone Px Pro'nun en dikkat çekici özelliği, açılabilir ön kameraya sahip olması. Bu sayede kullanıcılar, 6.53 inç büyüklüğündeki FHD+ çözünürlük sunan ekranı, kesintisiz olarak kullanabiliyorlar. Ayrıca telefonun arka kısmında da parmak izi okuyucu sensör yer alıyor. Marka, kendini yeni yeni tanıtıyor olsa da telefonlarında sunduğu özellikler, bugün pek çok teknoloji şirketiyle ortak düzeyde.

Elepone Px Pro, 8 çekirdekli MediaTek Helio P70 işlemciden güç alıyor. 4 GB RAM'in bulunduğu telefonda 128 GB'lik depolama alanı yer alıyor. Bu sayede tüketiciler, 48 MP ana kamera ile 5 MP'lik ikinci bir sensörün bulunduğu telefonla, depolama alanını pek de dert etmeden fotoğraf ve videolar çekebiliyorlar. Telefonun açılabilir ön kamerasının da 16 MP çözünürlük sunduğunu belirtelim.

Elephone Px Pro

Teknik özellikleri ile günlük bir kullanıcının tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek Px Pro, Android 10 işletim sistemiyle birlikte geliyor. Ayrıca kullanıcılar, 3.300 mAh kapasiteli batarya ile Px Pro'yu gün boyu kullanabilecekler. İşte tüm bu özellikler ve çok daha fazlasıyla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için, videomuzu izleyebilirsiniz. Ayrıca telefonu hemen satın almak isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

16
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
1
0
0