Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu, Türkiye'de Yasak! İşte Nedeni

1721
212
142
37
36
Epic Games'in geleneksel haftalık ücretsiz oyun kampanyası devam ediyor. Ancak bu hafta Türk oyunseverler tuhaf bir sorun yaşadı. Oyun, Türkiye'de yasak olduğu için ülkemizde erişim sağlanamıyor.

Steam'in dolar kuru ile ödeme almaya başlamasıyla Türk oyuncuların ilgisini daha çok çeken Epic Games, çok sevilen haftalık bedava oyun kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Şirket, şimdi de bu hafta hangi oyunu ücretsiz vereceğini açıkladı.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu Dragon Age Inquisition: GOTY versiyon oldu. Ancak oyun, Türkiye'de yasak olduğu için erişmek mümkün değil. Bu arada oyunun Türkiye dışında 10 ülkede daha yasaklı olduğunu belirtelim.

Dragon Age Inquisition: GOTY Edition, Türkiye'de neden yasak?

Dragon Age Inquisition: GOTY Edition'da bazı LGBTQ+ içerikler yer aldığından Türkiye'den erişim mümkün değil. Bu nedenle Epic Games'in ücretsiz oyun sayfasına girdiğinizde "Bu içerik şu anda platformunda veya bölgende mevcut değil." uyarısıyla karşılaşıyorsunuz.

İşin ilginç yanınysa oyunun Steam ve EA sayfalarının erişime açık olması. Yani Epic Games'ten ücretsiz bir şekilde edinemiyorsunuz ancak 40 dolarlık ücretini ödeyerek diğer platformlardan satın alabiliyorsunuz. Evet...

Dragon Age Inquisition: GOTY Edition fragmanı

Dragon Age Inquisition: GOTY Edition nasıl bir oyun ve normal fiyatı ne kadar?

Rol yapma oyunlarına o dönem yeni bir soluk getiren Dragon Age Inquistion, oyunseverlerin büyük beğenisini de kazanmıştı. .

Dragon Age Inquisition: GOTY Edition, 23 Mayıs 2024 saat 18.00'e kadar (Türkiye hariç) ücretsiz olacak. Oyun Steam'de ise 39,99 dolara (1.278 TL) satılıyor.

Epic Games'in ücretsiz oyunları nasıl alınır?

epic games

Epic Games'in bedava oyunlarını almak oldukça kolay. Öncelikle buradaki bağlantı üzerinden siteye girmeniz gerekiyor. Daha sonra almak istediğiniz oyuna tıklayıp açılan sayfadaki 'Yükle' seçeneğine basın ve oyuna sahip olun. Ücretsiz oyunları almak için Epic Games hesabınıza giriş yapmanız gerektiğini de belirtelim. 

1721
212
142
37
36
Emoji İle Tepki Ver
1721
212
142
37
36