Epic Store’dan Yeni Ücretsiz Oyun Dizisi: 3 Out of 10

26
7
1
1
0
Uzun süre çevrimiçi oyun pazarının neredeyse tek hakimi olan Steam, zaman içerisinde çeşitli rakiplere kavuşmuştu. Bu rakipler genelde kendi oyunlarını kendi satan firmalar olsa da Epic Store çok daha geneli kapsayan ve daha agresif bir rakip olduğunu kanıtladı.

Son dönemde ücretsiz olarak verdiği oyunlarla adından sıkça söz ettiren Epic Store, şimdi yeni bir oyun serisi hediye ediyor. '3 Out of 10' adlı oyun her hafta bir bölüm olarak yayınlanacak, ilk 5 bölüm her hafta ücretsiz olarak oyuncuların beğenisine sunulacak.

3 Out of 10 nasıl bir oyun?

Bu yapımda Midge adlı bir karakteri oynuyor ve her zaman hayalimiz olan bir oyun stüdyosunda animasyoncu olarak çalışma fırsatını elde ediyoruz. Yalnız iş yerimiz olan Shovelworks Studios pek de normal bir yere benzemiyor.

Yapım, kendi içinde pek çok mini oyun barındırıyor. Bu mini oyunların amacı ise oyun geliştirme dünyasında yaşananları hicivli ve şakacı bir şekilde anlatabilmek. Şakaların ne kadar komik olduğu ise sizin mizah anlayışınıza bağlı. 

Yarı komedi yarı oyun

3 out of 10

Tam adı 3 Out of 10, EP 1: “Welcome to Shovelworks” olan yapımda dünyanın en absürt, en garip oyun stüdyosunda işlerin yolundan sapmasını engellemeye çalışıyoruz. Dünyanın en kötüsü olan bir stüdyoda işler daha kötüye gidebilir mi? Kesinlikle.

Epic Games bu oyunu tanımlarken “Yarı sitcom, yarı oyun” olarak tanımlıyor. Yani bir nevi interaktif bir dizi izliyormuş gibi oyun oynayacağız. İlk tanıtım fragmanında da oyunda karşılaşacağımız karakterleri tanıyor, iş yeri hakkında bilgiler ediniyoruz.

3 Out of 10 nasıl indirilir?

3 out of 10

3 Out of 10 indirmek için bir Epic Games hesabına sahip olmanız gerekiyor. Bu hesabı ücretsiz olarak edinebiliyorsunuz. Sonrasında ise yapmanız gerekenler şu şekilde: 

  • Oyun sayfasına gidin
  • Yükle tuşuna basın
  • Sipariş Ver düğmesine tıklayın
  • Tebrikler! Oyunun tadını çıkarabilirsiniz.

Oyuna ilerleyen haftalarda yeni bölümler de eklenecek. 3 Out of 10 eğlenceli bir çerezlik oyun olabilir.

Kaynak : https://www.epicgames.com/store/tr/product/3-out-of-10-ep-1/home
26
7
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
7
1
1
0