Horizon Zero Dawn Geliştiricileri, Çökme ve Diğer Sorunlar Üstüne Çalıştıklarını Açıkladı

9
6
2
1
0
Horizon Zero Dawn oyuncuları pek çok platformda çeşitli sorunlardan bahsederlerken geliştirici şirket, sorunlar üstüne çalıştıklarını açıkladı. Horizon Zero Dawn'ın bu sorunlardan ne zaman kurtulacağıysa şu an için bilinmiyor.

Bu yılın en beklenen oyunlarından birisi olan Horizon Zero Dawn, 7 Ağustos günü çıkışını uzun zamandır bekleyen bilgisayar oyuncularıyla buluştu. Ancak oyunun çıkışı tamamen sorunsuz olamadı. İnternette çeşitli platformlarda birçok kullanıcı oyunun bilgisayar platformunda yaşadıkları sorunları aktarmaya başladı.

Horizon Zero Dawn'ı satın alıp bilgisayarlarına indiren kullanıcıların yaşadıkları ana sorunlardan birisiyse oyunun zaman zaman durduk yere çökmesiydi. Reddit'te paylaşım yapan bir kullanıcı, oyunun yükleme ekranında %40 seviyelerine ulaştığında durduk yere kapandığını paylaşmıştı ve bir çözüm istemişti. İşte bu ve diğer kullanıcılara açıklama, Horizon Zero Dawn'ı geliştiren şirketten geldi.

Horizon Zero Dawn geliştiricisinden açıklama:

horizon zero dawn

Kullanıcıların çeşitli platformlarda paylaştığı soruna Steam'deki açıklamasıyla cevap veren Horizon Zero Dawn'ın geliştirici şirketi Guerilla Games, bu konu hakkında pek çok gönderiyle karşılaştıklarını belirtti. Şirket, sorunu araştırmaya devam ettiklerini ve yeni haberler çıktıkça oyuncuları bilgilendireceklerini açıkladı. Guerilla Games'in Steam'de paylaştığı açıklaması şu şekilde devam etti:

"Sorunlarını Steam, Reddit veya diğer siteler aracılığıyla bildirmek üzere zaman ayıranlara teşekkür ediyoruz. Eğer hâlâ çökmeler ve sorunlarla karşılaşıyorsanız bu platformları kullanmaya devam edin veya nasıl sorun bildireceğinizi bilmiyorsanız SSS sayfamızı ziyaret edin. Bildirimleriniz ekiplerimize her zaman yardımcı olmuştur ve olacaktır."

horizon zero dawn

Oyuncular bu açıklamanın ardından da çeşitli platformlarda sorunlarını anlatmaya devam etseler de Guerilla Games oyuna bir güncelleme getirinceye kadar bu sorunların ortaya kalkması pek de mümkün gibi durmuyor. Dolayısıyla Guerilla Games'in güncelleme getirmesini beklemek tek çare gibi duruyor.

Bugüne kadar yapılan paylaşımlara göre Horizon Zero Dawn'da en fazla görülen halar arasında karakter modellerinin yanlış dokuları göstermesi, fazlasıyla önemli derecede FPS düşüşleri, takılmalar ve oyun çökmeleri yer alıyor. Görünüşe göre Horizon Zero Dawn, hiç de istemediği bir şekilde PC oyuncularıyla buluştu.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/horizon-zero-dawn-developer-is-working-to-fix-pc-c/1100-6480719/?ftag=CAD-01-10abi2f
9
6
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
9
6
2
1
0