Grafikleriyle Büyük Beklenti Yaratan Forza Motorsport’un Beklenen Fragmanı Yayınlandı

36
2
1
1
0
Microsoft’un yarış oyunu severler için çıkardığı Forsa serisinin yeni oyunu Forza Motorsport’un içerisinde oyun motoruyla hazırlanmış fragmanı yayınlandı. Xbox Series X ve Windows 10’a çıkacak oyun, fazlasıyla gerçekçi görünüyor.

Dünyanın en sevilen yarış oyun serilerinden olan Forza’nın yeni oyunu Forza Motorsport’un beklenen fragmanı yayınlandı. Normal şartlarda Forza Motorsport 8 ismiyle çıkması beklenen oyunun, şu anda sadece Forza Motorsport ismiyle anıldığını belirtelim. Bu ismin önümüzdeki günlerde değişip değişmeyeceğiyse henüz belli değil.

Microsoft’un Sony’nin PS5’ine rakip olarak çıkaracağı yeni oyun konsolu Xbox Series X’in tüm gücünü kullanacağı açıklanan oyunun fragmanına baktığımızda, önceki oyunlarda olduğu gibi yine son derece gerçekçi haritalar ve araçlar bizleri bekliyor. 

Forza Motorsport fragman:

Microsoft, Xbox Series X’e 4K, 60 FPS ve ışın izleme desteğiyle gelecek oyunun henüz “erken geliştirme” aşamasında olduğunu söyledi. Işın izleme teknolojisiyle yolların ve araçların üzerindeki ışık ve gölgeler sayesinde son derece gerçekçi bir deneyim sunması beklenen oyun, yarış oyunu tutkunlarını fazlasıyla heyecanlandıracak gibi duruyor.

Xbox One’a gelip gelmeyeceği belli değil

Forza Motorsport’un şu ana kadar Xbox Series X ve Windows 10’a geleceği açıklandı. Xbox Game Showcase’te tanıtılan oyunun Xbox One’a gelip gelmeyeceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı. Microsoft, oyunun grafiklerini üst seviyeye çıkarıp benzersiz bir deneyim sunmak isterse, tüm odağını yeni konsollara kaydırabilir. Aynı zamanda Forza Motorsport’un henüz erken geliştirme aşamasında olduğunu belirten şirket, çıkış tarihi hakkında da bir açıklama yapmadı.

Forza Motorsport, yeni konsolların gücünü kullanacak tek yarış oyunu değil. Kısa süre önce Sony de yarış oyunu tutkunlarının yakından takip ettiği Gran Turismo 7’nin PlayStation 5’e geleceğini duyurmuştu. Gördüğümüz kadarıyla yeni oyun konsollarıyla birlikte oyunlardaki grafik kalitesi de önemli ölçüde artacak. Önümüzdeki yıllarda çok daha kaliteli oyunlar görmeyi temenni ediyoruz.

Kaynak : https://www.theverge.com/21332876/forza-motorsport-xbox-series-x-trailer-4k-60fps-ray-tracing
36
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
36
2
1
1
0