Fotoğrafçı Dominika Koszowska’ya Göre Ödüllü Fotoğraf Çekebilmek İçin Bir 'Xperia' Yeterli

36
10
1
0
0
Ödüllü Fotoğrafçı Dominika Koszowska’ya göre, ödül getirecek fotoğrafları çekmek için sadece bir Xperia telefona ihtiyacınız var.

Dominika Koszowska, çekimlerini sadece akıllı telefonlarla yapan bir fotoğrafçı. Geçtiğimiz yıl düzenlenen Mobile Photography Awards’ta ona ödülü getiren fotoğrafları ise Xperia XZ1 ve XZ2 ile çekmişti. Sony, Koszowska ile iletişime geçerek çektiği fotoğraflar hakkında ipuçları istedi.

Koszowska, Xperia telefonunun manuel kamera modunda fotoğraf çekmeyi seviyor çünkü o zaman fotoğrafın üstünde tam kontrolü oluyor. Açıklamalarında bahsetmemesine rağmen Koszowska’nın bir editörü ve bir fotoğrafçısı olduğu da aşikâr.

Düşük ışıktaki fotoğraflarda ise Koszowska, en düşük ISO değeriyle en geniş pozları yakalayabilmek için bir tripod kullanıyor. Fotoğrafçının kullandığı bu metod, yüksek ISO modunu kullanmanızı engelliyor ancak daha yüksek kalitede fotoğraflar elde etmenizi sağlıyor.

Koszowska’nın fotoğraf çekmek için en sevdiği saatler ise, Altın Saat olarak adlandırılan güneşin doğuşu ya da Mavi Saat olarak adlandırılan güneşin batışı. Koszowska’nın ödüllü fotoğraflarına rağmen, harika fotoğraflar elde etmek için telefonunuzdaki Otomatik modu kullanmakta işinize yarayacaktır. Zira günümüzdeki akıllı telefonların kameraları oldukça gelişmiş durumda

Kaynak : https://www.gsmarena.com/you_can_capture_awardwinning_photos_on_a_phone_this_woman_did-news-36026.php
36
10
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
36
10
1
0
0