Kuryesinde Covid-19 Çıkan 'Getir', Aldığı Yeni Önlemleri Duyurdu

56
14
10
8
4
Getir, yaptığı bir açıklama ile Bulgurlu’daki deposunda çalışan bir kuryenin koronavirüs testinin pozitif çıktığını bildirdi. Şirketten yapılan açıklamada, kuryede koronavirüs tespit edilmesinin ardından alınacak yeni önlemler duyuruldu.

Türkiye’nin en popüler çevrimiçi market uygulamalarından olan Getir İstanbul Bulgurlu’daki deposunda görevli bir kuryenin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Kuryede koronavirüs tespit edilmesinin ardından şirket, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. 

Getir’den yapılan açıklamada, koronavirüs tespit edilen Getir çalışanının durumunun iyi olduğu söylendi. Getir, koronavirüse yakalanan çalışanının durumunu açıklamanın yanı sıra bu tür durumlarda uyguladığı prosedürü de duyurdu.

Depoda çalışan herkes ücretli izinli, 14 gün izolasyonda

Getir

Getir’in yayınladığı koronavirüs prosedürüne göre Bulgurlu deposunda çalışan bütün çalışanlar 14 gün boyunca kendi evlerinde izole olmak için ücretli izne ayrıldılar. Depoda bulunan paketli olmayan bütün ürünler imha edilecek ve geri kalan tüm ürünler dezenfekte edilecek. Getir tarafından yapılan açıklamada yer alan koronavirüs prosedürüne göre Bulgurlu deposunun kendisi ve kullanılan araçlar da profesyonel bir ekip tarafından dezenfekte edilecek. 

Getir koronavirüs

Yapılan açıklamaya göre deponun dezenfeksiyon işlemlerinin sona ermesinin ardından çalışanlar depoya gelecek ve Getir hizmetleri aynı şekilde devam edecek. Şirketten yapılan açıklamada, koronavirüs ile ilgili gelişmelerin Getir'in internet sitesinden paylaşılacağı da belirtildi.

Kaynak : https://www.independentturkish.com/node/160556/haber/kuryesinde-kovid-19-%C3%A7%C4%B1kan-getir-%C3%B6nlemlerini-duyurdu-depo-%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fanlar%C4%B1-14-g%C3%BCn
56
14
10
8
4
Emoji İle Tepki Ver
56
14
10
8
4