2
2
1
0
0

A noktasından B noktasına en dertsiz şekilde nasıl gideceğinizi merak ettiğiniz oldu mu? Özellikle trafik sorununun da artmasıyla bu iki nokta arasındaki yol saatler alabiliyor ancak bunun çok daha pratik, eğlenceli ve hızlı bir yöntemi bulunuyor.

Her sektöre “Çorbada benim de tuzum olsun” şeklinde bir giriş yapan Xiaomi, ulaşım sektörüne de girerek akıllı scooter’ı M365’i bizlere tanıttı. Rahat kullanımı, ehliyet gerektirmemesi ve trafikten kaçmanızı sağlayan yapısı sayesinde günlük hayatınızda kullandığınız kısa mesafeleri daha da kısaltan elektrikli scooter, hayatınızın bu noktasını da kolaylaştırmak için tasarlanmış.

Birkaç dakikalık denemenin ardından kolayca alıştığımız ve sizler için test sürüşünü yaptığımız scooter’ın bünyesinde aradığınız tüm özelliklerin olduğunu da söyleyebiliriz. Saatte 30 km’ye kadar hız yapabilmesi de onca özelliğinden yalnızca birisi.

İsterseniz lafı daha da fazla uzatmadan videoya geçip scooter’ın özelliklerini ve nasıl kullanıldığını hep birlikte görelim.

2
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
2
1
0
0