Ejderhalar Geliyor: House of Dragon'un Ejderhaları, New York'taki Times Meydanı'nı Ele Geçirdi

8
6
1
0
0
Ejderhalar Geliyor: House of Dragon'un Ejderhaları, New York'taki Times Meydanı'nı Ele Geçirdi
The Game of Thrones evreninde geçen House of the Dragons dizisi için HBO Max'ın tanıtımları sürüyor. Bu tanıtımlarda dev ejderhalar, sanal olarak da olsa Times Meydanı'nda bir görsel şölen sundu.

Bir şeyin başarılı olup olmamasını uzun süre ABD'liler, o eserin Times Meydanı'ndaki reklam panolarında yer alıp almamasıyla ölçtüler. Hatta 1920'lerde en iyiye ulaşmayı hedefleyen herkese hedef olarak Büyük Elma'yı -yani New York'u- hedef gösterdiler. En iyi dizilerden olmayı amaçlayan House of Dragons, yeni görkemli reklamlarıyla büyük elmayı adeta ısırdı.

The Game of Thrones için de dikkat çekici reklam kampanyaları yürütmüş olan HBO, benzer bir kampanyayı da aynı evrende geçen yeni dizisi House of the Dragon için gerçekleştiriyor. Targatyen Hanedanı'nın hikayesinin anlatılacağı yapım için üç boyutlu dijital bir ejderha Times Meydanı'ndaki panoda yerini aldı.

Ejderhaların görkemi QLED ekranda

Times Meydanı'nda yer alan QLED ekran, son dönemde sık sık görsel illüzyonlarla karşımıza çıkıyor. Bu illüzyonların sonuncusunda ise House of the Dragon dizisinde yer alacak ejderhalardan biri karşımıza çıkıyor. Ateş kusan bu ejderha muhtemelen ilk görenlerin de kalplerine korku salıyor. 

House of the Dragon dizisinde anlatılacak olan olaylar, popüler seriden 200 yıl öncesinde yaşananları anlatacak. Haliye House of the Dragon yepyeni karakterlerle karşımızda olacak. O dönemde daha güçlü olan ve ejderhaları ile bilinen Targaryen Hanedanı'nın hikayesine şahit olacağız. 

Yeni diziyle ilgili olarak öne çıkan noktalardan biri de ejderhaların bu yapımda daha çok yer tutacağıydı. Orijinal yapımda yalnızca 3'ünü görebildiğimiz ejderhaların yerini tam 17 farklı yaratık dolduracak. 

Kaynak : https://screenrant.com/game-thrones-house-dragon-show-nyc-3d-billboard/
8
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
6
1
0
0