House of the Dragon 2.Sezon Resmen Onaylandı

6
2
0
0
0
HBO, House of the Dragon'ın ikinci sezonunu resmen onayladı. Onay haberi, beklenenden çok daha erken geldi.

2019 yılında veda ettiğimiz Game of Thrones evreni, geçtiğimiz günlerde House of the Dragon ile yeniden ekranlara döndü. Bu dönüş, dünyada büyük bir sansasyon yarattığı. Sosyal medya, dizinin ilk bölümü ile ilgili paylaşımlara bürünürken dizi, HBO’nun da en başarılı çıkış yapan yapımı oldu.

Bugünse henüz ilk bölümü yayınlanan dizi hakkında beklenen açıklama sürpriz bir şekilde geldi. HBO, dizinin ikinci sezonunu resmen onayladı. Dizinin ikinci sezonunun onaylanmasıyla birlikte açıklama yapan HBO’nun üst düzey yetkilisi Francesca Orsi, ekibin birinci sezon ile yaptığı işlerden gurur duyduklarını paylaştı. Orsi’nin açıklaması şu şekildeydi:

“Şimdiden mutlaka izlenmesi gereken bir TV dizisi oldu”

house of the dragon

“Tüm House of the Dragon ekibinin birinci sezonda başardıklarıyla gurur duyuyoruz. Olağanüstü oyuncu kadromuz ve ekibimiz büyük bir mücadeleye girişti ve tüm beklentileri aşarak kendisini şimdiden mutlaka izlenmesi gereken bir TV dizisi olarak kabul ettirdi. Bu yolculukta bize liderlik ettikleri için George, Ryan ve Miguel'e çok teşekkür ederiz. Targaryen hanedanının destanını ikinci sezonla hayata geçirmeye devam etmek konusunda son derece heyecanlıyız.”

House of the Dragon’ı çekmek, Game of Thrones’u çekmekten 5 kat daha ucuz:

House of the Dragon’ın 10 bölümlük ilk sezonu, HBO kaynakları paylaşılan rakamlara göre şirkete toplam 20 milyon dolara mâl oldu. Bu sayı, Game of Thrones dizisinin her bir sezonu içinse ortalama 100 milyon dolar idi. Game of Thrones ilk çıktığında bölüm başına ortalama maliyet 6 milyon dolar iken, son sezonda bu sayı 15 milyon dolara çıkmıştı. House of the Dragon’da da benzer bir artışın yaşanıp yaşanmayacağını önümüzdeki yıllarda göreceğiz.

Kaynak : https://variety.com/2022/tv/news/house-of-the-dragon-season-2-renewed-1235345810/
6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0