Huami, 37 Gün Kullanım İmkanı Sunan Akıllı Saati Amazfit Neo'yu Duyurdu

19
7
3
3
2
Retro bir tasarıma sahip olan akıllı saat, 37 güne kadar kullanım imkanıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Saat, oldukça uygun fiyatıyla bugün itibarıyla Çinli tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Geçtiğimiz günlerde yeni akıllı saat serisi Zepp E ile tüketicilerin karşısına çıkan Huami, bugün düzenlediği bir etkinlikte retro tasarıma ve etkileyici özelliklere sahip olan akıllı saati Amazfit Neo'yu duyurdu. 1,2 inç büyüklüğünde enerji tasarruflu bir ekrana sahip olan Amazfit Neo, plastik gövde tasarımıyla kullanıcılara pek de alışılmamış bir deneyim vadediyor.

Casio isimli saat üreticisini hepimiz biliriz. Bu şirketin oldukça ikonikleşmiş, kare ekranlı bir dijital saati var. İşte Amazfit Neo da tam olarak bu üründen esinlenerek tasarlanmış. Ancak saat her ne kadar retro bir yapıda olsa da kullanıcılara sundukları özelliklerle dikkat çekecek gibi görünüyor. Dilerseniz hemen, bu akıllı saatin detaylarına yakından bakalım.

Karşınızda Amazfit Neo

Amazfit Neo

Amazfit Neo, bir akıllı saatten beklentilerinizi karşılayacak özelliklere sahip. 3 farklı spor modu (koşu, bisiklet ve yürüyüş) olan saat, etkinlik ve uyku izleme, optik kalp atışı hızı ölçüm sensörü, ivmeölçer ve sağlık analizi gibi özellikleri bünyesinde taşıyor. Ayrıca 5 ATM su basıncına direnç gösterebilen saat, Bluetooth 5.0 desteğiyle hem Android hem de iOS cihazlarda kullanılabiliyor. Kullanıcılar, Amazfit Neo ile mesaj, arama, e-posta, hava durumu ve diğer uygulamalar için bildirimler de alabiliyorlar.

Huami tarafından yapılan açıklamalara göre Amazfit Neo, 160 mAh kapasiteli bir pil ile geliyor. Bu pil, kapasitesiyle yetersiz gibi görünüyor olsa da kullanıcılar için oldukça etkileyici bir kullanım süresi sunuyor. Yetkililerin iddialarına göre temel özelliklerle kullanıldığında 37 gün kullanım imkanı vadeden bu akıllı saat, fiyat ve erişilebilirlik açısından ne durumda?

Amazfit Neo

Huami yetkilileri, akıllı saatlerinin bugün itibarıyla Çin'deki tüketiciler tarafından satın alınabileceğini ifade ediyorlar. Siyah, yeşil ve turuncu renklerde tercih edilebilen akıllı saatin fiyatıysa 43 dolar (yaklaşık 320 TL + vergiler) olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/322101/amazfit-neo-price-specifications.html
19
7
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
19
7
3
3
2