Huawei, Band 4'ü Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

34
7
4
2
1
Farklı alt markalara ve bu markalarla geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Huawei, akıllı bilekliği Huawei Band 4’ün duyurusunu yaptı. Şu an ön sipariş aşamasında olan cihaz, 1 Kasım itibariyle satışa sunulacak.

Huawei, bugün gerçekleştirdiği etkinlikte en son spor bilekliği Band 4’ün duyurusunu gerçekleştirdi. Bu cihazın, şirketin Eylül ayında gerçekleştirdiği Mate 30 serisi etkinliğinde çıkış yapması bekleniyordu ancak bu aya ertelendi.

Çinli firmanın çıkardığı Band 4’ün, dün çıkan Honor Band 5i ile birçok ortak noktası bulunuyor. Apollo 3 adı verilen bir işlemciden gücünü alan cihaz, 0,96 inçlik 80x160 TFT renkli bir ekrana sahip. Band 4’te Honor Band’de bulunan yuvarlak kapasitif 'home' düğmesi yerine daha ince uzun bir düğme bulunuyor.

Huawei Band 4’te bulunan özellikler

Huawei Band 4

Bileklik 'Sakura Pink', 'Graphite Black' ve 'Amber Sunrise' olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle geliyor. Ayrıca Huawei Watch Face Store’dan seçebileceğiniz farklı yüzey seçenekleri de bulunuyor.

Huawei Band 4’te TruSleep 2.0’lı uyku takibi bulunuyor ve bu özellik uyku sırasında kalp atış hızınızı da takip edebiliyor. Bileklik 6 tür uyku problemini tanımlayabiliyor ve daha iyi uyuyabilmeniz için tavsiyelerde bulunuyor.

Cihaz, içeride ve dışarıda yaptığınız koşu, yürüme ve bisiklet gibi aktiviteleri takip edebiliyor. Ayrıca eliptik bisiklet ve kürek gibi aktivitelerin takibini de gerçekleştirebiliyor. Kalp atış hızı, kalp atış bölgesi, adımlar, mesafe ve kaloriler gibi bilgilere de erişebiliyorsunuz. Bileklikte hedefler, çağrılar ve mesajlar gibi bildirimlerin yanı sıra Find My Phone ve Remote Shutter gibi özellikler de yer alıyor.

Huawei Band 4’te 91 mAh değerinde bir batarya ve Honor Band 5i’deki ile benzer bir USB girişi ve şarj tasarımı bulunuyor. 1,5 saat gibi bir sürede şarj olabilen bileklik, tek bir şarjla 9 gün boyunca kullanılabiliyor. 5 ATM su basıncına kadar dayanabilen bileklik Bluetooth 4.2 ile bağlantı kuruyor.

Teknik özellikler:

  • 0,96 inç 80x160 TFT renkli ekran
  • Uyku takibi ve uyku sırasında kalp atış hızı takibi
  • 6 farklı uyku problemini tanımlama
  • Koşu, yürüme, bisiklet, eliptik bisiklet ve kürek gibi spor aktivitlerinin takibi
  • 91 mAh batarya
  • Bluetooth 4.2
  • 5 ATM su basıncı

Huawei Band 4 fiyatı

Şu an Çin’de ön siparişe açılan Hand 4’ün fiyatı 199 yuan (yaklaşık 162 TL). Endonezya ve Tayland’da da ön siparişe açılan bileklik 1 Kasım itibarıyla satışa çıkacak. Cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz belli değil.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/23/huawei-band-4-launches-with-a-similar-design-to-the-honor-band-5i/
34
7
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
34
7
4
2
1