Huawei, Çift Aktif Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Kulaklığı FreeLace Pro'yu Duyurdu

20
4
1
1
0
Huawei, yeni kablosuz kulaklığı FreeLace Pro'yu duyurdu. Etkileyici özelliklere sahip olan kablosuz kulaklık, sahip olduğu çift aktif gürültü engelleme özelliği ile ön plana çıkmayı başarıyor. Huawei'nin yeni kablosuz kulaklığı, 4 Eylül'de Çin'de satışa sunulacak.

Çinli teknoloji üreticisi Huawei, düzenlediği bir etkinlikte yeni kablosuz kulaklığı FreeLace Pro'yu duyurdu. Boynunuza asabileceğiniz şekilde tasarlanmış olan kablosuz kulaklık, sahip olduğu özellikler ve fiyatıyla pek çok tüketicinin ilgisini çekecek gibi görünüyor. Dilerseniz hemen, Huawei'nin yeni kablosuz kulaklığının detaylarına yakından bakalım.

FreeLace Pro, şık ve minimal tasarıma sahip olan bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Sadece 34 gram ağırlığında olan kablosuz kulaklıklar, uzun süreli kullanım sırasında da varlığını hissettirmiyor. 

Karşınızda Huawei FreeLace Pro

huawei

Huawei'nin yeni kablosuz kulaklıklarının en dikkat çekici özelliği, çift aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olması. Kulaklık, ortam gürültüsünü maksimum seviyede düşürebilmek için kulaklıkların iki yanında da bulunan mikrofonları kullanıyor. Ayrıca FreeLace Pro, insan sesinin net bir şekilde iletilebilmesi için cihazdaki üç mikrofonu da kullanan bir gürültü engelleme yeteneğine sahip. Bu kablosuz kulaklığın, Çin Elektronik Ses Endüstrisi Birliği tarafından onaylanmış olan ilk ürün olduğunu da belirtelim.

Huawei FreeLace Pro, kullanıcılara 24 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Kullanıcılar, bu kablosuz kulaklığı şarj etmek istediklerinde de akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarlardan faydalanabiliyorlar. USB Type-C girişiyle şarj edilen kulaklık, sadece 5 dakikalık şarjla 5 saate kadar kullanım vadediyor. Bu uzun kullanım süresi ve hızlı şarj özelliği, kullanıcıları fazlasıyla mest edecek gibi görünüyor.

Huawei

Huawei'nin yeni kablosuz kulaklığı, 14 mm'lik dinamik sürücü birimlerine sahip. Bu da kullanıcıların, yüksek ses kalitesi deneyimi yaşayacaklarını ortaya koyuyor. Ayrıca kullanıcılar, gerekli olduğu durumlarda bu kablosuz kulaklıkları manyetik anahtarla birbirine yapıştırabiliyor. Kulaklık, manyetik birleşme sağlandığı anda uyku moduna geçiyor. Kulaklıklar birbirinden ayrıldığındaysa uyku modu otomatik olarak devreden çıkıyor.

FreeLace Pro'da kullanışlı bir kontrol bölümü bulunuyor. Kullanıcılar, bu bölüm aracılığıyla kulaklığın ses seviyesini ayarlayabiliyor ya da sesli asistanı devreye sokabiliyorlar. Huawei, üç farklı renk seçeneğine sahip olan yeni kablosuz kulaklığı içinse 87 dolar (yaklaşık 650 TL + vergiler) değer biçiyor. Huawei FreeLace Pro, 4 Eylül'de Çin pazarı için satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/huawei-freelace-pro-with-dual-active-noise-cancellation-and-24-hours-of-battery-life-launched/
20
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
1
1
0