Huawei, Kablosuz Kulaklık Özelliklerini Gözlüklere Getiren Eyewear II'yi Tanıttı

24
9
5
4
3
Huawei, akıllı gözlük alanındaki ikinci nesil ürünü olan Eyewear II'yi resmi olarak duyurdu. Adeta bir kablosuz kulaklık ile klasik gözlüklerin karma teknolojisi olan Eyewear II, kullanıcılara bazı gelişmiş özellikler sunuyor.

Huawei’nin 2020 yılındaki ilk amiral gemisi akıllı telefonları olan P40 Serisi’nin tanıtıldığı etkinlikte Gentle Monster ile birlikte birinci nesil Eyewear akıllı gözlüklerini tanıtan Huawei, şimdi ise ikinci nesil Eyewear II akıllı gözlüklerini tanıttı.

Titanyum alaşımlı menteşe yapısıyla uzun ömürlü bir dayanıklılık sunan Eyewear II; metal optik serisi, klasik optik serisi, güneş gözlüğü serisi ve SMART dizayn serisi şeklinde dört seri olarak piyasaya sürülecek.

huawei eyewear II

Daha fazla konfor sunmak için elastik bir yapıya sahip olan gözlükler, farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap edebilemek için 13 farklı model ile geliyor. Çoklu sensöre sahip interaktif bir sisteme sahip olan gözlükler, 3D Touch desteği de sunuyor.

huawei eyewear 2

Huawei tarafından yapılan açıklamaya göre Eyewear II’de parmağınızı kaydırarak ses seviyesini ayarlayabiliyor, çift dokunma ile çağrıları cevaplayabiliyor, ayrıca çalan müziği durdurup/devam ettirip sesli asistanı etkinleştirebiliyorsunuz.

huawei eyewear 3d touch

128 mm2 ultra ince geniş diyaframlı çift hoparlöre sahip olan Eyewear II, stereo ses desteği sayesinde yüksek ses kalitesi sunuyor. Dışarıya yansıyan sesi 12db’e kadar düşüren akıllı gözlük, böylece görüşmelerin dinlenilmesini engellemiş oluyor. Huawei’nin açıklamasına göre Eyewear II, kablosuz bir şekilde şarj ediliyor ve tek şarjla 5 saat kullanım vadediyor.

huawei eyewear II fiyatı

Huawei Eyewear II fiyatı

Huawei tarafından yapılan açıklamalara göre gözlük teknolojisi ile kablosuz kulaklık teknolojisini birleştiren Eyewear II’nin metal optik serisi, klasik optik serisi ve SMART dizayn serisi 360 dolar (yaklaşık 2.655 TL + vergiler); güneş gözlüğü serisi ise 390 dolar (yaklaşık 2.876 TL + vergiler) fiyat etiketine sahip olacak. 

Kaynak : https://www.gizchina.com/2020/08/19/huawei-and-gentle-monster-announced-eyewear-ii-smart-glasses/
24
9
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
24
9
5
4
3