Huawei Mate 30 Ailesinin Tasarımını Gözler Önüne Seren Kılıflar Ortaya Çıktı

17
6
3
1
1
Huawei'nin kamera konusunda ciddi iddiaları olan yeni serisi Mate 30'un kılıf renderları internete düştü. Slashleaks isimli sitede paylaşılan renderlar cihazın tasarımına dair önemli bilgileri de ortaya koydu.

Huawei'nin en yeni amiral gemisi olmaya hazırlanan Mate 30 serisine ait kılıf renderları ortaya çıktı. İki adet 40 MP'lik kamerasıyla birlikte kamera konusunda son derece iddialı olan Huawei kamerasını cihazın ortasına konumlandırarak önceki cihazlarında gördüğümüzden daha farklı bir tasarımı tercih ediyor.

Slashleaks isimli sitenin paylaştığı bilgilere göre Mate 30 serisinde yuvarlak bir kamera modülü yer alacak ve telefonun sol üst köşesinde ToF lensine yer verilecek. Tüm bunların yanı sıra Mate 30 Pro'nun kılıfında ek bir tuşun olması cihazda ek bir özelliğin bulunacağına işaret ediyor.

huawei mate 30 pro

Mate 30'un görselleri incelendiği zaman herhangi bir ek tuş görünmüyor. Alt taraftaysa 3,5 mm'lik bir kulaklık girişinin yanı sıra hoparlör ızgaraları ve USB Type-C girişi görülebiliyor.

huawei mate 30

Daha önce ortaya çıkan bilgilerde Huawei Mate 30 serisinin çember şeklinde bir kamera dizilimiyle geleceği söylenmişti ancak Matrix Camera isimli patent dosyası ve bununla ilgili ortaya çıkan bilgiler, şu an için cihaz hakkında değişiklikler görebileceğimizi bizlere gösteriyor. Cihazın çıkmaya yaklaşmasıyla birlikte daha net renderların ve daha kesin bilgilerin de ortaya çıkacağını söyleyebiliriz.

Bundan birkaç hafta önce çıkan bilgilere göre Huawei Mate 30 Pro'nun iki adet 40 MP'lik kamerayla geleceği belirtilmişti. Bu kameralardan biri 1/1,7 inçlik IMX600 serisi sensörken diğer kamera, Huawei ve Sony'nin birlikte tasarladığı 1/1,5 inçlik bir IMX600 sensörü olacak.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/huawei-mate-30-and-30-pros-leaked-case-renders-shows-weird-camera-positions/
17
6
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
6
3
1
1