Huawei Band 4 Pro'nun Tasarımı ve Renkleri Ortaya Çıktı

17
6
2
1
1
Huawei'nin akıllı bilekliği Huawei Band 4 geçtiğimiz haftalarda tanıtılmıştı. Şirketin bu bilekliğin bir Pro versiyonunu piyasaya süreceği, bugün ortaya çıkan bazı görüntüler sayesinde anlaşıldı.

Çin merkezli akıllı telefon ve teknolojik cihaz üreticisi Huawei, geçtiğimiz haftalarda Huawei Band 4 isimli fitness takipçisi akıllı bilekliğini tanıtmıştı. Çoğu akıllı bileklikte olduğu gibi Huawei Band 4'te de zaman ve tarih bilgisi, fitness verileri ve uygulama bildirimleri gösteriliyordu. Uyku takibi ve kalp atışı sensörü gibi özelliklere de sahip olan Huawei Band 4'ün bir de Pro versiyonunun piyasaya sürüleceği ortaya çıktı.

Bugün yayınlanan görüntülerde, şirketin Huawei Band 4 Pro isminde bir akıllı bileklik üzerinde de çalıştığı bilgisi ortaya çıktı. Birçok teknik özelliğin bulunduğu standart Band 4'ün üzerine ne gibi teknik özellikler ekleneceği henüz bilinmese de Huawei Band 4 Pro, Huawei Band 4'e göre daha farklı bir tasarıma sahip olacak. Buna ek olarak, cihazın Band 3 Pro ile fazlasıyla benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz.

Band 4 Pro, Band 3 Pro ile benzerlik gösterse de aynı renk seçeneklerine sahip olmayacak

Huawei Band 4 Pro

Huawei'nin piyasaya sürmesi beklenen Band 4 Pro, şirketin daha önce piyasaya sürdüğü Band 3 Pro ile fazlasıyla benzerlik gösteriyor. İki akıllı bileklik de birbirlerine tasarım anlamında benziyor olsa da Huawei, Band 4 Pro'da farklı renk seçenekleri sunacak. Şirket Band 3 Pro'da siyah, beyaz ve mavi renk seçeneklerini sunmuştu. Band 4 Pro'nun ortaya çıkan görüntülerinde ise pembe, kırmızı ve siyah renk seçeneklerinin bulunduğunu görüyoruz.

Huawei Band 4 Pro'nun teknik özellikleri ile ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı ancak yine de bazı tahminler bulunuyor. Yeni akıllı bileklik Band 4 Pro'nun AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor. Bunun yanı sıra standart Huawei Band 4'e ekstra olarak Band 4 Pro'nun 50 metreye kadar suya karşı dayanıklı olacağı düşünülüyor. Henüz bu modelin ne zaman tanıtılacağı bilinmese de Band 3 Pro, geçtiğimiz sene ekim ayında tanıtılmıştı. Bu da Huawei Band 4 Pro'nun bu sıralar tanıtılabileceği anlamına geliyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/huawei_band_4_pro_leaked_render-news-39875.php
17
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
6
2
1
1