iOS 13’un Son Betası, iPhone 11'in Tanıtım Tarihini Ortaya Çıkardı

21
8
8
7
0
iOS 13’ün en son yayınlanan beta sürümünde bulunan detay, iPhone 11’in ne zaman tanıtılacağını ortaya koyuyor. “HoldForRelease” isimli detaya göre iPhone 11, 10 Eylül’de tanıtılacak.

Apple, bugün geliştiricilere iOS 13’ün en son beta sürümünü yayınladı. Bu yeni beta sürümünün içerisinde bulunan bir detay, Apple’ın iPhone 11 etkinliğini ne zaman başlatacağını gösteren bir kanıt olarak görülebilir. iHelp BR tarafından keşfedilen iOS 13’ün en son betasındaki detay, iPhone 11’in 10 Eylül’de yapılacak olan etkinlikle tanıtılacağını söylüyor.

Paylaşılan iOS 13 Beta 7 içindeki bir detay, 10 Eylül Salı tarihine sahip bir iOS ekran görüntüsünü gösteriyor. Bu detaya “HoldForRelease” adı veriliyor. Ortaya çıkan bu tarih, geçtiğimiz aylarda sıklıkla ortaya atılan çıkış tarihleriyle ve önceki yıllarda Apple tarafından yapılan etkinliklerin zamanlamasıyla da tutarlı görünüyor..

iPhone 11 ile beraber iPhone 11R de etkinliğe damga vuracak:

iphone 11 ios 13 10 eylül iphone 11 çıkış tarihi belli oldu

Apple'ın şu anda Eylül etkinliğinde iPhone 11 Pro dâhil olmak üzere üç yeni iPhone modelini tanıtması bekleniyor. Bu haftanın başlarında bir analist, Apple'ın bu yıl aynı zamanda üç yeni iPhone modelini de piyasaya sürmeye devam edeceğini öne sürdü. Bu yılki iPhone programının iPhone 11 ve iPhone XR'nin yeni sürümünden oluşması bekleniyor. iPhone XR’nin yeni sürümünde, ilk versiyondaki tek kameraya ek olarak bir kamera daha eklenmesi bekleniyor.

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’in ise üç mercekli kamera ayarlarına sahip olması bekleniyor. Geçen ay 9to5Mac, yeni iPhone’ların A13 işlemci, gözden geçirilmiş bir Taptic Engine ve yeni kamera özelliklerine sahip olacağını ileri sürmüştü.

Ortaya çıkan detaylara göre Apple’ın iPhone 11 etkinliğini 10 Eylül’de gerçekleştirmesinden dolayı basın davetiyelerinin önümüzdeki ay dağıtılması bekleniyor. Etkinlikle beraber tanıtılmasını beklediğiniz özellikler ve iPhone 11’de olmasını istediğiniz yenilikler neler? Yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/08/15/iphone-11-event-date/
21
8
8
7
0
Emoji İle Tepki Ver
21
8
8
7
0