Kim Milyoner Olmak İster’e Katılan YouTuber Meryem Can, 2. Soruda Elendi

180
24
5
2
2
ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan YouTuber Meryem Can, 2. soruda elenince sosyal medya sallandı.

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan YouTuber Meryem Can, 2. soruda elenince sosyal medya sallandı. Can’a destek olmak için yanında programa gelen arkadaşı, durum karşısında kahkahalarını tutamadı. Can ise yarışma sonrası çektiği videoda yarışmaya katılarak rezil olduğunu itiraf etti.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yayınlanan 810. bölümünde programa YouTuber Meryem Can damgasını vurdu. Yarışmanın 2. sorusu olan “Köpeğin kesik kesik havlaması hangi sözle ifade edilir?” sorusuna yanlış yanıt veren Can, 2. soruda programa veda etti. Can, programın sunucusu olan Murat Yıldırım’a “Hiç mi para kazanamadım şimdi?” diye isyan etti.

Meryem Can, yarışma sonrasında YouTube kanalından yaptığı açıklamada da yine kendisiyle dalga geçti. “1 TL alsam okey ama dalga geçecekler” diye açıklama yapan Can, yine de yarışmada çok eğlendiğini yorumuna ekledi. Meryem Can “En azından kendimle dalga geçebilmişim. Herkes gülmekte haklı” açıklamasında bulundu.

Can, program sonrası YouTube kanalında "Kim Milyoner Olmak İster Programına katıldım. Benim açımdan kim rezil olmak ister mi demeliyim. Birazcık öyle oldu çünkü." açıklamalarında bulundu.

"Yarışmaya katılma fikri nereden çıktı derseniz. Biliyorsunuz, Murat katılmıştı ve orada yarışmacı yakını olarak bulundum. Orada gaza geldim. Dedim ki Murat bile 500 lirayı aldıysa ben de alırım. Çünkü evde yarışmayı birlikte izliyorduk, ben daha fazla soru biliyordum.''

Meryem Can'ın bu eğlenceli açıklamaları kısa sürede YouTube'da trendler listesine girince kanalı da yorum yağmuruna tutuldu. YouTuber'ın yarışma ile ilgili yayınladığı videosuna hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/youtuber-meryem-can-kim-milyoner-olmak-isterde-elendi-ortalik-yikildi-3887218/
180
24
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
180
24
5
2
2