Manavgat’ta Yangın Söndürme Çalışmalarına Katıldığı Videoları Paylaşan CZN Burak, Twitter’da Eleştiri Yağmuruna Tutuldu

69
40
3
2
1
Ülkemizde ve dünyada oldukça popüler bir şef olan CZN Burak, yangın söndürme çalışmalarına katıldı ve kendisinin yangın söndürme tüpü kullandığı videolar paylaştı. CZN Burak'ın paylaştığı bu videolar, kendisine sosyal medyadan büyük tepki gelmesine sebep oldu.

Ülkemizdeki dört bir yandan saran yangınlar için artık sadece yetkililer değil, halktan insanlar da ellerinden gelen desteği sağlamaya çalışıyor. Tüm dünyanın basınına yansıyan yangınlar hakkında birçok ünlü isim de gerek farkındalık oluşturarak gerekse de yetkililere yardım/kaynak sağlayarak destek oluyor.

Bu isimlerden dünyaca ünlü Türk şef CZNBurak, paylaştığı videolar sebebiyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Manavgat’ta bir yangının söndürülmesi için gönderdiği kaynakların yanında kendisi de bizzat orada olan şef, aldığı eleştirilerin ardından Instagram üzerinden açıklamalar yaptı.

Yangına müdahale ettiği anları paylaştı:

cznburak

Paylaştığı videoda itfaiye ekiplerinin yanında CZNBurak görülebiliyor. Yangın söndürme tüpüyle de gördüğümüz şefin paylaştığı bu video, sosyal medyayı tam anlamıyla ikiye ayırdı. Bir kesim CZNBurak’ın desteğini takdir edip örnek alınması gerektiğini söylerken diğer kesim, bu videonun gösteriş amaçlı olduğunu savundu. İşte konu hakkında yapılan paylaşımların birkaçı:

CZN Burak

CZN Burak

CZN Burak

CZN Burak

CZN Burak

CZN Burak açıklama yaptı:

Instagram’da hikayeler üzerinden yaptığı açıklamasında CZNBurak, kötü amaçlı birtakım kişilerin, yaptığı şeyi yanlış gördüğünü ve medyada yanlış yansıttığını belirtiyor.

 

Dışarıdan ne denirse densin elinden geleni yapmaya devam edeceğini belirten şef, paylaşılan video hakkında, küçük bir yangına ellerinden geldiğince müdahale ettiklerini ve daha sonrasında itfaiyenin olaya dahil olduğunu söylüyor.

69
40
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
69
40
3
2
1