House of the Dragon'un İkinci Sezonu İçin Bomba İddia: Marvel'ın Scarlett Witch'i Kadroya Katılacak!

14
2
2
0
0
Game of Thrones evreninde geçen House of the Dragon'un ikinci sezon onayı almasıın ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. Söylentiye göre Marvel'da Scarlett Witch olarak tanıdığımız Elizabeth Olsen, yeni sezonda dizinin kadrosuna katılabilir.

Game of Thrones dizisinde yaşananların yaklaşık olarak 200 yıl öncesinde geçen yeni HBO dizisi House of the Dragon, 21 Ağustos 2022 günü nihayet yayınlanmıştı. George R.R. Martin’in Ateş ve Kan romanından esinlenen yapım, ilk bölümüyle beklentileri karşılamış ve bir gecede 10 milyon izlenme alarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Geçtiğimiz pazar yayınlanan ikinci bölümde aynı şekilde milyonlarca izleyiciye ulaşmayı başarmıştı.

House of the Dragon’ın bu kadar iyi başlamasının ardından ise dizinin ikinci sezon onayı aldığı resmen duyurulmuştu. Şimdi ortaya çıkan bazı söylentiler ise ikinci sezonda yeni bir oyuncunun dizi kadrosuna katılabileceğini gösterdi ve hayranları heyecanlandırdı.

Elizabeth Olsen'ın House of the Dragon kadrosuna katılabileceği iddia edildi

İlk olarak Giant Freakin Robot tarafından ortaya atılan ve güvenilir kaynaklara dayandırıldığı belirtilen bir rapor, Marvel’dan bir karakterin House of the Dragon’a katılabileceğini iddia etti. Söylentiye göre MCU’da Scarlett Witch olarak tanıdığımız Elizabeth Olsen, dizinin ikinci sezonuna katılabilir.

Olsen’ın dizide hangi rol ile karşımıza çıkabileceği ile ilgili ise henüz bir detay bulunmuyor. İddiaların doğru olup olmadığı ile ilgili henüz bir kesinlik olmasa da Olsen’ın diziye katılma ihtimalinin hayranları bir hayli heyecanlandırdığını söyleyebiliriz. Ayrıca kaynak, Olsen’ın Marvel'dakine benzer bir şekilde bir 'cadı' rolünde gelmesini umduklarını da söylüyor. Bunub bir kaynağa dayandırılan bir ihtimal mi yoksa kendi düşünceleri mi olduğunu ise bilemiyoruz.

Her pazar yayınlanan House of the Dragon, Targaryen Hanedanı’na odaklanıyor ve kadrosunda Paddy Considine, Matt Smith, Milly Alcokc, Steve Toussiant, Eve Best, Emily Carey, Rhys Ifans ve daha birçok ünlü ismi bulunduruyor. Peki siz Elizabeth Olsen’ı dizide nasıl bir rolle görmek isterdiniz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

14
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
2
0
0