Hızlı ve Yakışıklı: Mercedes-AMG A35 Sedan Tanıtıldı

44
1
1
1
1
Mercedes'in geniş bagaj hacmi isteyenlere alternatif çözümü olan Mercedes-AMG A35 Sedan, aracın ilk sergilendiği etkinlik olacak New York Otomobil Fuarı'nın hemen öncesinde tanıtıldı.

Mercedes-AMG serisinin giriş seviye modeli olan A35 hatchback'i Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtan Alman otomobil devi Mercedes, 302 beygir gücünde 2.0 litrelik 4 silindirli ve turboşarjlı bir motora sahip olan A35 Sedan’ı ise New York Otomobil Fuarı’nın hemen öncesinde gün yüzüne çıkardı.

Fazlasıyla ilgi göre hatchback modelinin tüm artılarını bünyesinde barındıran A35 sedan, bununla birlikte sürücülere daha büyük bir bagaj hacmi getiriyor. Yeni A35 sedan’da platform ve AWD sürüşün yanı sıra aks aralığı da hatchback modeli ile birebir aynı olacak. Mercedes, aracın bagaj hacmini şu an için açıklamamış olsa da 1 metreye yakın bagaj açıklığı olacağını söyleyebiliriz.

Arka kısımda 94.4 santimetrelik kafa aralığına sahip olan araç, hatchback modeli ile birebir aynı koltuklara sahip. Ayrıca dijital kokpit, MBUX bilgi eğlence sistemi, AMG logosunu taşıyan 5 farklı sürüş modu geçiş ekranı ile Mercedes-AMG A35 sedan, hatchback modelinin sevilen tüm özelliklerine sahip.

Araç, 7 ileri vitesli DCT şanzımana sahip olacak. Ancak dileyen sürücüler direksiyonun arkasındaki kollardan manuel olarak da kullanabilecekler. Aracın bağımsız fren sistemi, virajlardaki performansı artırırken, ayarlanabilir süspansiyon da sürüş konforunu üst seviyeye taşıyor. Ayrıca A35 sedan, 0’dan 100km/s hıza 5 saniyenin altında çıkabiliyor.

Mercedes, aracın azami hızını ve fiyat etiketini şu an için açıklamadı. Ancak aracın New York Otomobil Fuarı’nda sergileneceğini düşünürsek eksik kalan detayları fuar sırasında göreceğimizi söyleyebiliriz.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/315528/mercedes-amg-135-tanitim/
44
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
44
1
1
1
1