Microsoft Surface Laptop 3'ün 15 İnçlik Modeli, Gücünü AMD Ryzen'den Alacak

12
8
2
1
0
Bir süredir beklenen ve hakkında her geçen gün daha çok bilgiye ulaştığımız Microsoft'un Yeni Surface Laptop 3'ü işlemci olarak AMD Ryzen'i tercih edecek.

Microsoft, 2 Ekim'de New York'ta bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte tanıtılması beklenen ürünlerden bir tanesi de Surface Laptop 3.

Bir önceki modellerinin de beğenilmesinin ardından Microsoft, bir sonraki modelin üretimi için kolları sıvamıştı. Yeni modelin bir önceki modellerden farklı birkaç özelliğe sahip olacak. Özellikle de bir önceki modellerin 13,5 inç büyüklüğünde olmasına rağmen yeni model 15 inç büyüklüğüne sahip olacak. Gelen bilgilere göre daha küçük ekran kullanmayı seven kullanıcılar için 13,5 inç büyüklüğüne sahip bir model de gelecek. 

Microsoft Ryzen'i tercih etti:

AMD Ryzen

Uzun bir süredir Microsoft'un bilgisayarları işlemci olarak Intel cephesinden şaşmamıştı. Fakat anlaşılan o ki devir değişiyor. Microsoft, 15 inçlik modelinde AMD Ryzen işlemci tercih edecek. Her ne kadar şu anda hangi işlemcinin tercih edileceğini bilmiyor olsak da Ryzen 3000, Ryzen 5 3550H ya da Ryzen 7 3750H modellerinden biri tercih edilebilir. 

13,5 inçlik model hakkında bir bilgi bulunmuyor. Bu da daha küçük ekrana sahip olan modelinin Intel işlemci ile gelme ihtimallerini kuvvetlendiriyor. 

Ayrıca 15 inçlik modelin 4K çözünürlüğe sahip olacağı ve Surface Pen desteğine sahip olacağı da gelen bilgiler arasında. USB-C portunun da bu modelin sahip olması bekleniyor. Etkinliğin tarihi yaklaştıkça elimize daha çok bilgi geçerse ve biz de bu bilgileri sizlere aktarıyor olacağız.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/09/15/microsofts-15-surface-laptop-3-powered-by-amds-ryzen/
12
8
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
8
2
1
0