1
1
1
1
0

%100 Türk İşi serimizin ikincisinde bugün uzay macera oyunu Oroboros'u inceleyeceğiz. Karanlığa gömülen galaksinin kurtarıcısı olma görevini üstlendiğimiz oyunda, evrenin koruyucuları olarak görebileceğimiz orobolara hayat veriyoruz. Eski yılan oyunlarını sevenlerin çok hoşuna gidecek Oroboros'da bir girdap etrafında dönen ejderha benzeri karakterimizi tehlikelere karşı koruyup aynı zamanda büyümeye çalışıyoruz.

Siis Games tarafından 1 yılda 5 kişilik bir ekiple geliştirilen Oroboros, mobil arcade mantığını seven oyuncuları fazlasıyla memnun edecek gibi görünüyor. Özellikle otobüsle eve dönerken veya iş aralarında kafa dağıtmak istediğinizde şans tanıyabileceğiniz oyun farkında olmadan uzun süreler geçirmenizi sağlayabilir. 

Oroboros'un hikayesi ne?

Oroboros

Oroboros'un Google Play sayfasına baktığımızda "Halka kırıldı. Bildiğimiz yaşam geride kaldı. Her şey karanlığa gömüldü. Döngünün kadim koruyucuları, Oroborolar, evrene dağıldı… Fakat bir gün tekrar bütün olma umudu, hala devam ediyor… Şimdi kaderinin kontrolünü ele alma zamanı. Bir oroboro seç ve benzersiz, gizemli bir maceraya atıl. Yol boyunca yeni dostlar edinecek ve çetin düşmanlar ile savaşacaksınız. Becerilerinizi geliştirme, gizli hazineler bulma ve kudretli canavarları yenme fırsatı sizi bekliyor." açıklaması yer alıyor. 

Oroboros'u nasıl indiririm?

Türk yapımı Oroboros, şu anda Google Play ve App Store'da bulunuyor. Oyunu telefonunuza indirip bu heyecana siz de katılmak istiyorsanız, aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

1
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
1
0