Netflix’in Yerli Komedi Dizisi 50M2’nin Çekimleri Tamamlandı

54
10
5
2
1
Netflix’in Yerli Komedi Dizisi 50M2’nin Çekimleri Tamamlandı
Leyla ile Mecnun dizisi ile adını duyuran senarist Burak Aksak, Netflix için çekilen Elli Metrekare dizisi ile geri dönüyor. Dizinin koronavirüs pandemisi nedeniyle ara verilen çekimleri kısa süre önce tamamlandı.

Geçtiğimiz günlerde eşcinsel bir karakter nedeniyle iptal edildiği söylenen Şimdiki Aklım Olsaydı isimli Netflix dizisi gündem yaratmıştı. Platform bir diziyi iptal ederken diğer iki yerli dizisi Atiye’nin üçüncü sezon çekimlerine başladı. Komedi türündeki ilk yerli Netflix dizisi 50M2'nin çekimleri ise geçtiğimiz gün tamamlandı. 

Önce senarist Burak Aksak’ın paylaştığı set fotoğrafı ile yapılan paydos duyurusu, ardından Netflix Türkiye hesabından da paylaşıldı. Böylece RTÜK ile yapılan görüşmeler sonucunda Türkiye’den çekileceği iddia edilen Netflix’in ülkemizdeki çalışmalarına kaldığı yerden devam ettiği bir kez daha anlaşıldı. 

Elli Metrekare, Netflix Türkiye’nin ilk komedi dizisi olacak:

Daha önce Hakan: Muhafız ve Atiye ile fantastik macera türünde, Aşk 101 ile gençlik dizisi türünde adımlar atan Netflix, ülkemizin en sevilen türlerinden komediye giriş yapacak. Bunun için de seçilen isim Leyla ile Mecnun kitabı ve dizisiyle isim yapan Burak Aksak olmuştu.

Yönetmenliğini Düğün Dernek, Çalgı Çengi, İşler Güçler ve Kardeş Payı ile adını duyuran Selçuk Aydemir’in üstlendiği 50M2 dizisinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat ve Cengiz Bozkurt gibi önemli isimler rol alıyor. Burak Aksak’tan görmeye alıştığımız absürd ve duygusal komedi türünde olacak dizinin konusu hakkında henüz açıklama bulunmuyor.

54
10
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
54
10
5
2
1