Atiye’nin Üçüncü ve Final Sezonu İçin Çekimler Başladı

27
7
2
2
1
Atiye’nin Üçüncü ve Final Sezonu İçin Çekimler Başladı
Netflix’in ikinci yerli dizisi Atiye, ilk sezonu ile adından epey söz ettirmişti. Başrol Beren Saat, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile final sezonu için çekimlerin başladığını açıkladı. Dizinin ikinci sezonu için çekimler geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Daha ikinci sezon yayınlanmadan üçüncü sezon, prodüksiyon aşamasına girdi.

İlk Türk Netflix dizisi Hakan: Muhafız sevilmeyince 4 sezonunu da 1,5 yılda yayınlayan Netflix, yoğun tartışmaların ardından Türkiye’deki çalışmalarına devam ediyor. İkinci yerli dizisi Atiye ile izleyicilerin az da olsa gönlünü alan platformun prodüksiyon aşamasında başka yerli dizileri de var. 

Atiye’nin başrolü Beren Saat’in Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile açıkladığı detaylara göre dizinin final sezonu için çalışmalar başladı. İkinci sezonu Eylül 2020’de yayına girecek olan Atiye’nin son ve üçüncü sezonu da artık prodüksiyon aşamasına geçmiş oldu. Bu sezon ile birlikte Türkiye’deki ikinci orijinal Netflix dizisi de bitmiş olacak. 

Çekimler koronavirüs salgını nedeniyle aksamıştı: 

()

Beren Saat, paylaşımının altına "Yeni Ay’da başladık çekimlere, Atiye’nin mucizeleri yine bizimle. Aylar süren bekleyişten sonra tüm tedbirler alındı ve yeniden başladık üretmeye! Atiye’nin ilk sezonuna gösterdiğiniz ilgi, sevgi ve destek için emeği geçen herkes adına çok teşekkür ederim. 3. sezon yaratıcı ekibimize ve tüm çalışma arkadaşlarıma hayırlı, uğurlu olsun." notunu düştü.

Normal şartlarda Atiye’nin çekimleri zaten uzun süre önce tamamlanacaktı, ancak salgın nedeniyle sektördeki çalışmaların askıya alınması, çekimlerin ertelenmesine yol açtı. Bu erteleme sırasında Netflix, sadece kendi dizi ve filmleri için değil, Türkiye’deki diğer sektör çalışanları için de maddi destekte bulundu. 

Atiye’nin çekimlerinin devam etmesiyle birlikte Netflix’in ülkemizden çekileceği iddiaları da son bulmuş oldu. Atiye’nin ilk sezondaki şaşırtan final bölümüyle devam eden macerası, Eylül’de yayınlanacak ikinci sezon ile devam edecek. Şu an çekilen final sezonunun ise 2021’de yayınlanması bekleniyor.

Atiye’nin ilk sezon fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

27
7
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
27
7
2
2
1