Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ Olan Netflix'in Yeni Gerilim Filmi 'Boğa Boğa'dan İlk Fragman Geldi

4
1
1
1
0
Netflix, Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolünde yer aldığı gerilim filmi Boğa Boğa'nın ilk fragmanını paylaştı.

Ulusal ve uluslararası alanda pek çok ödül kazanmayı başaran Şahsiyet’in yönetmeni Onur Saylak ve senaristi Hakan Günday, bu kez Netflix bünyesinde bir yapıma imza atıyor. İki ismin aynı görevleri paylaşmaya devam ettiği, yıldızlarla dolu kadroya sahip Boğa Boğa filminden ilk fragman geldi.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği gerilim filmi Boğa Boğa, prömiyerini 42. İstanbul Film Festivali kapsamında 15 Nisan’da gerçekleştirecek. Film, aynı zamanda festivalin Ulusal Yarışma bölümünde yarışacak.

Boğa Boğa fragmanı:

Boğa Boğa konusu:

boğa boğa

Boğa Boğa, Assos’ta bir köye taşınan İstanbullu çift Yalın ve Beyza’nın, ilk günden itibaren köylülerin Yalın’a olumsuz ve tehditkâr bir şekilde yaklaştığı ve bir gün Yalın’ın bir gencin saldırısına uğramasını konu alıyor. Bu saldırıyla birlikte Yalın’ın gerçekte kim olduğu ortaya çıkıyor ve köy halkı ile Yalın arasında gizli bir savaş başlıyor.

boğa boğa

Boğa Boğa oyuncu kadrosu:

boğa boğa

Boğa Boğa, başrolde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda eryiğit’in yanı sıra kadrosunda Gürgen Öz, Müge Bayramoğlu, Onur Gürçay, Aşkın Şenol, Hayat van Eck, Kerem Arslanoğlu, Onur Akgülgil, Ahmet Baki Kurtuluş ve Nadi Güler’e yer veriyor.

Boğa Boğa, 21 Nisan’da Netflix’te yayınlanacak.

4
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
1
0