"Doctor Strange" Kod Adlı Nokia 3.4'ün Render Görüntüleri ve Özellikleri Ortaya Çıktı

19
8
1
0
0
Nokia'nın giriş seviyesine ait olması beklenen yeni akıllı telefonu 3.4'ün render görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı. 'Doctor Strange' kod adına sahip olan akıllı telefonun, 3 Eylül'de 'Wolverine' kod adlı Nokia 2.4 ile birlikte tanıtılması bekleniyor.

Nokia'nın giriş seviyesi yeni akıllı telefonu Nokia 3.4'e dair daha fazla detay gelmeye devam ediyor. 'Doctor Strange' kod adıyla anılan ve geçtiğimiz günlerde Geekbench'te ortaya çıkan akıllı telefonun bu kez de render görüntüleri ortaya çıktı.

Paylaşılan render görüntülerine baktığımızda özel bir Google Asistan düğmesiyle geleceğini gördüğümüz Nokia 3.4, ön tarafta sol üst köşeye yerleştirilmiş delikli ön kamera tasarımına sahip. Cihazı arka tarafa çevirdiğimizdeyse LED flaşın da içerisinde bulunduğu dairesel bir kamera modülü ve hemen altında parmak izi sensörü bizleri karşılıyor.

Nokia 3.4 neler sunacak?

Nokia 3.4

Daha önceki sızıntılar ile birlikte Nokia 3.4'te yer alması muhtemel özellikler ortaya çıkmıştı. Buna göre 6,5 inç, 19: 9, HD+ çözünürlüğünde bir ekrana sahip olması beklenen akıllı telefonun, ön panelde sol üst köşeye 'delik' şeklinde konumlandırılmış 8 MP'lik bir ön kameraya sahip olacağı söyleniyor.

Cihazı arka tarafa çevirdiğimizde orta/üst tarafa konumlandırılmış dairesel tasarıma sahip üçlü kamera kurulumu bizleri karşılıyor. Bu kameraların sırasıyla 13 MP, 2 MP ve 5 MP çözünürlüğünde olması beklenirken, kaynaklar Nokia 3.4'ün ayrıca 3,5 mm kulaklık jakına ve 10 W şarjı destekleyen 4.000 mAh'lik bir bataryaya sahip olacağını iddia ediyor.

Donanım tarafına geldiğimizde çeşitli kaynaklara göre Nokia 3.4, 3 GB RAM'e sahip olacak ve gücünü Snapdragon 'Bengal' kod adına sahip bir yonga setinden alacak. Bu kod adının Snapdragon 662 ya da Snapdragon 460 ile ilişkili olduğu düşünülüyor. Bu noktada her iki yonga da neredeyse aynı özellikleri sunuyor ve saat hızı olarak birbirinden ayrılıyor.

Nokia 3.4'ün, 3 Eylül tarihinde 'Wolverine' kod adına sahip Nokia 2.4 ile birlikte duyurulması bekleniyor. Bununla birlikte firmanın orta seviye akıllı telefonları Nokia 6.3 ve 7.3'ün de yakın zamanda tanıtılması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/nokia_34_renders_and_specs_leak-news-44991.php
19
8
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
8
1
0
0