OnePlus 7 Pro, Süper Akıcı Bir Ekrana Sahip Olacak

29
2
1
0
0
OnePlus'ın bu sene içerisinde çıkacak olan üst düzey telefonu OnePlus 7 Pro, süper akıcı bir ekrana ve 5G desteğine sahip olacak.

OnePlus CEO’su Peter Lau, verdiği bir röportajda OnePlus 7 Pro’nun ekranının “süper akıcı ve oldukça canlı” olacağını söyledi. Önceden çıkan söylentilerde OnePlus 7 Pro ekranının, 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı söylenmişti. Lau’nun söylediklerinden, bu söylentinin artık doğru olduğu da varsayılabilir.

Daha önce ekran yenileme hızı 60 Hz’den yüksek olan akıllı telefonlar çıkmıştı. Bunlardan bir tanesi olan Asus ROG Phone 90 Hz, Razer Phone ve Razer Phone 2 ise 120 Hz’lik ekran yenileme hızına sahipti. Ancak OnePlus 7 Pro, 90 Hz’lik bir değere ulaşırsa bu, ana akım telefonlar arasında bir ilk olacak. Razer Phone ve ROG Phone, oyun merkezli telefonlardı.

OnePlus’ın yaptığı bu atak, en nihayetinde Samsung ve Apple gibi şirketleri de benzer seviyeye çıkmaya zorlayacak ancak burada en merak edilen kısım, şüphesiz ki bu gelişimin telefonun fiyatına nasıl yansıyacağı. Yapılan röportajda, OnePlus 7 Pro’nun ekranı için üç kat daha fazla para harcandığı söylendi. Bu, OnePlus’ın da artık fiyat konusunda amiral gemisi katili olmaktan uzaklaşmaya başladığı anlamına gelebilir.

Tüm bunlara ek olarak 5G desteği de bulunacak olan OnePlus 7 serisi ayrıca dünyanın ilk 5G telefonları arasındaki yerini de alacak.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/oneplus-7-pro-screen-and-5g
29
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
29
2
1
0
0