OPPO Enco W51 Tam Kablosuz Kulaklık, Cüzdan Düşmanı Fiyatıyla Türkiye'de

88
14
7
5
5
OPPO'nun en yeni tam kablosuz kulaklıkları olan Enco W51, beklenenin üzerinde bir fiyat etiketiyle Türkiye'de satışa sunuldu. Cihaz, gürültü engelleme ve düşük gecikme özellikleriyle dikkat çekiyor.

Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO, geçtiğimiz aylarda tanıttığı yeni tam kablosuz kulakiçi kulaklığı OPPO Enco W51’i Türkiye’de satışa sundu. Gürültü engelleme teknolojisi sayesinde kullanıcılara iyi bir ses deneyimi sunan Enco W51, ne yazık ki yurt dışı fiyatının aksine Türkiye’de pek de uygun bir fiyat etiketine sahip değil. 

OPPO tarafından yapılan açıklamalara göre çift mikrofonlu bir sisteme sahip olan Enco W51, 35 desibele kadar gürültü engelleme desteği sunuyor. Telefon görüşmelerinde ise daha iyi bir ses izolasyonu için her iki kulaklıkta da üçer tane olmak üzere toplam 6 mikrofonlu bir sistem kullanılıyor.

OPPO Enco W51 tasarımı

Oppo enco w51

IP54 sertifikası ile suya ve toza karşı belli bir seviyeye kadar dayanıklılık sunan Enco W51, sadece 15 dakikalık şarj ile 9 saat; 80 dakikalık tam şarj ile ise 24 saat kesintisiz kullanım vadediyor. Ayrıca Enco W51, desteklenen OPPO akıllı telefonlardaki düşük gecikme modu sayesinde Bluetooth bağlantı gecikmesini 47ms’e kadar düşürebiliyor.

OPPO Enco W51 fiyatı

Bluetooth 5.0 bağlantı desteği ile stabil bir kablosuz bağlantı kalitesi vadeden OPPO Enco W51’in Türkiye fiyatı, 899 TL olarak açıklandı. Kablosuz kulaklığın global fiyatının 70 dolar seviyesinde olduğunu düşünürsek Türkiye fiyatının beklenenin çok üzerinde olduğunu ifade edebiliriz.

88
14
7
5
5
Emoji İle Tepki Ver
88
14
7
5
5