Bose, Yeni Kablosuz Kulaklıkları QuietComfort ve Sport Earbuds'ı Duyurdu

14
6
1
1
0
Bose, düzenlediği bir etkinlikte iki yeni kablosuz kulaklık modeli duyurdu. QuietComfort ve Sport Earbuds olarak isimlendirilen bu kablosuz kulaklıklar, teknik özelliklerinin yanı sıra fiyatlarıyla da çok konuşulacak gibi görünüyor. Bose'un yeni kablosuz kulaklıkları, 29 Eylül'de satışa sunulacak.

Bose, düzenlediği bir etkinlikte yeni kablosuz kulaklık modellerini duyurdu. İki farklı ürünle tüketicilerin karşısına çıkan şirket, "QuietComfort" ve "Sport Earbuds" isimli bu kablosuz kulaklıklarla dikkat çekecek gibi görünüyor. Her ne kadar her iki kablosuz kulaklık modelini de öne çıkaran özelliklere sahip olsa da QuietComfort, sahip olduğu 11 seviyeli gürültü engelleme özelliğiyle ön plana çıkacak gibi görünüyor.

Bose tarafından yapılan açıklamalara göre bir kullanıcı, QuietComfort'ın 11 seviyeli gürültü engelleme özelliğini dilediği seviyede ayarlayabiliyor. Bunu sadece donanımsal özelliklerle sunmayan şirket, dış gürültüye zıt yönde sinyal üretebilen algoritmasıyla da kullanıcıları etkileyecek gibi görünüyor. Bose'un açıklamalarına göre kullanıcılar, QuietComfort ile gürültüden tümüyle kurtulacaklar.

Karşınızda Bose QuietComfort

Bose QuiteComfort

QuietComfort, sadece gürültü engelleme özelliğiyle dikkat çeken bir kablosuz kulaklık değil. Şirket, ses kalitesi açısından da kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunulacağını ifade ediyor. Yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda, QuietComfort ile frekansları yükseltmekten kaçındıklarını, bunun yerine frekansları aslına sadık kalarak yeniden ürettikleri belirtiliyor. Ayrıca bu kablosuz kulaklıklar hem bas hem de tiz konusunda oldukça başarılı bir kalite sunuyor.

QuietComfort, 6 saate kadar kesintisiz müzik deneyimi sunuyor. Devreye şarj kutusunu da soktuğumuz zaman, kullanım süresi 12 saat daha artıyor. Bose yetkilileri tarafından yapılan açıklamalarda, QuietComfort'ın siyah ve beyaz renklerde satın alınabileceği ifade ediliyor. Yapılan açıklamalara göre bu ürüne sahip olmak isteyen kullanıcılar, 279 dolar (yaklaşık 2.100 TL + vergiler) ödeme yapacaklar.

Bose Sport Earbuds ise şöyle görünüyor

Sport Earbuds

Bose'un açıklamalarına göre Sport Earbuds, adından da anlaşılabileceği üzere sporcular için tasarlanmış bir ürün. Yetkililer, bu kablosuz kulaklıkların en ağır antrenmanlarda bile kullanıcıların rahatlığı ve stabilitelerini sağlayabileceklerini ifade ediyor. 5 saate kadar kesintisiz kullanım imkanı sunan Sport Earbuds, şarj kutusuyla birlikte yaklaşık olarak 15 saat kullanım imkanı vadediyor. Kullanıcılar, bu kablosuz kulaklığın şarj kutusunu, QuietComfort'ın aksine sadece kablolu olarak şarj edebiliyorlar.

Bu arada Bose, yeni kablosuz kulaklıklarının her ikisinin de Bluetooth 5.1 teknolojisine sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca bu kulaklıklar, su ve tere karşı IPX4 sertifikasına sahipler. Bir kullanıcı, Sport Earbuds'ı tercih etmek istediğindeyse 179 dolar (yaklaşık 1.330 TL + vergiler) ödeme yapması gerekiyor. Yapılan açıklamalara göre Bose'un her iki yeni kablosuz kulaklık modeli de 29 Eylül itibarıyla satışa sunulacak.

Kaynak : theverge.com/2020/9/10/21429672/bose-quietcomfort-sports-earbuds-announced-features-price
14
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
1
1
0