Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic 3'ün Tanıtım Tarihi ve Bazı Özellikleri Belli oldu

8
7
2
1
0
Çin merkezli Nubia'nın yeni oyun telefonu Red Magic 3, Pekin'de bulunan RNG E-Spor Merkezi'nde yapılacak olan etkinlikte tanıtılacak.

Pek çok teknoloji firmasının merkezi olan Çin, ileride büyük markaları tehdit edecek başarıya ulaşır mı bilinmez ama şu an için pek çok yenilikle gelen ürünlerden bahsetmek mümkün. Çin merkezli Nubia firmasının üretmiş olduğu oyuncu telefonu Red Magic 3 için gerçek bir oyuncu telefonu diyebiliriz.

Qualcomm Snapdragon 855 işlemcisine sahip olan telefon, 12 GB RAM'e sahip. Ekran çözünürlüğünün FHD olacağı ve ekranın 120Hz özellikli olduğu da biliniyor. Bu da oyunlarda gerçek 120 FPS görüntü almak anlamına geliyor. CPU performansının iyileştirilmesi için sıvı soğutma kullanılıyor. Ayrıca hava soğutma ve turbo fan da mevcut. Hızlı şarj özelliği bulunan 5.000mAh'lık bataryaya sahip telefon, bu anlamda da fazlasıyla etkileyici. Tamamen oyun için üretilmiş olan bu akıllı telefonlarda, oyunların önemli anlamında titreşim verecek bir yapı da bulunuyor ve böylece 4D oyun deneyimi kullanıcılar için tam anlamıyla sağlanmış oluyor. 

Şirket yetkilileri tarafından yapılacak olan açıklamara göre, oyuncu telefonu 28 Nisan'da Pekin'deki RNG E-Spor Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinliklerde tanıtılacak.

Kaynak : https://www.fonearena.com/blog/280327/nubia-red-magic-3-launch-date.html
8
7
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
7
2
1
0