Oyunlarda Rol Alan 8 Sinema Oyuncusu

50
13
7
4
3
Bildiğiniz üzere oyun geliştirme süreci oldukça çaba gerektiren ve büyük miktarlarda masraflara sebep olan bir süreç. Bu masraflar zaman geçtikçe daha iyi ve daha kaliteli oyunlar sunabilmek adına artmaya devam ediyor. Biz de masraftan hiçbir şekilde kaçınılmayarak oyunlarda rol verilmiş aktörlerin isimlerini bir araya getirdik.

Ünlü sinema oyuncularının özellikle son zamanlarda video oyunlarında rol aldığını sıkça görmeye başladık. Gittikçe büyüyen oyun piyasası artık sevilen yüzleri insanlara oyunlarda da göstermeyi bir alışkanlık haline getirdi. Bu durum oyuncuları sevindirdiği kadar oyun yapımcılarını da sevindiriyor çünkü ünlü isimlerle çalışılan oyunların satış rakamlarında ciddi artışlar söz konusu olabiliyor. Bizler de sizler için video oyunlarında rol alan ünlü aktörleri içeren bir liste hazırlamak istedik.

Keanu Reeves - Cyberpunk 2077:

keanu reeves cyberpunk 2077

Keanu Reeves The Matrix ve John Wick gibi yapımlarla profesyonelliğini ortaya koymayı başarmış, çok kişi tarafından sevilen bir aktör. O kadar seviliyor ki, E3 2019’da aktörün Cyberpunk 2077 oyununda Johnny Silverhand karakterini canlandıracağı açıklandığı zaman kalabalık çığlıklara boğulmuştu.

Norman Reedus - Death Stranding:

norman reedus death stranding

Norman Reedus, birkaç yıl önce The Walking Dead dizisindeki Daryl rolüyle adını duyurmayı başarmıştı. Çıkışı merakla beklenen Death Stranding oyununda, geleceğin mahsur kalmış kalıntılarını bir araya getirmeye çalışan ana karakter Sam Bridges’ı canlandıracak.

Kevin Spacey - Call of Duty: Advanced Warfare

kevin spacey call of duty: advanced warfare

Kevin Spacey Netflix’in Oscar ödüllü orijinal serisi Hous of Cards’ta rol almasının yanı sıra 2014 yılının en çok satan oyunu Call of Duty: Advanced Warfare’da da rol alıyor. Spacey oyun ilerledikçe kötüleşmeye başlayan bir askeri organizasyonun başı Jonathan Irons’ı canlandırıyor.

Kit Harington - Call of Duty: Infinite Warfare

kit harington call of duty

Kit Harington’ı hepimiz Game of Thrones’taki disiplinli, Gece Nöbetçileri’nin kardeşi Jon Snow olarak biliyoruz. Başarılı aktör Call of Duty: Infinite Warfare oyununda Salen Kotch isimli kötü karakteri canlandırıyor. Kotch, insanları seçilmiş liderlerden daha iyi yönetebileceğini düşündüğü için SATO isimli örgüte savaş açan bir karakter.

Keith David – Saints Row IV

keith david saints row IV

Keith David Requiem for a Dream ve Platoon gibi yapımlarda rol alan başarılı bir aktör. Ünlü oyuncu Saints Row IV oyununda kendisini canlandırıyor. Ufak bir ayrıntı var, oyunda Keith David Amerika Birleşik Devletleri’nin başkan yardımcısı.

Bruce Lee - EA Sports UFC

bruce lee ea sports ufc

Ünlü aktör ve uzak doğu dövüş uzmanı Bruce Lee’nin her ne kadar UFC ile alakası olmasa da Electronic Arts gerçek dövüşçüleri oynanabilir karakterler olarak sunduğu UFC oyunlarından bir tanesinde Bruce Lee’ye yer verdi. Bunu Bruce Lee’nin sonuna kadar hak ettiği bir saygı duruşu olarak düşünebiliriz.

Jeff Goldblum - Call of Duty: Black Ops 3

jeff goldblum call of duty: black ops 3

The Fly ve Jurassic Park gibi başarılı yapımlarda rol alan Jeff Goldblum, 2015 yılında yılında piyasaya sürülen Call of Duty: Black Ops 3’ün zombi modunda görünen bir karakteri canlandırıyor. Bu arada Jeff Goldblum Marvel Sinematik Evreni’nde yer alan Grandmaster karakterine de can veriyor.

Jon Bernthal - Ghost Recon Breakpoint:

jon bernthal ghost recon breakpoint

Son zamanlarda en çok Punisher rolüyle adından söz ettiren Jon Bernthal’in karakteri, ilk olarak Daredevil dizisinde göründüğü zaman çok sevildi. Bernthal, yeni Ghost Recon oyununda bir kötü karakter olan Albay Cole D. Walker’ı canlandıracak. Bu karakter eskiden asker olan, şimdi de yozlaşarak Auroa’nın kontrolünü ele geçirmiş bir grubu yönetiyor.

Yıllar boyunca video oyunlarında rol almış sinema oyuncularını listelediğimiz haberin sonuna geldik. Zaman geçtikçe oyun sektörünün bu tarz geliştirmelere giderek büyüdüğünü görmek oyunseverler için oldukça sevindirici. Eğer sizlerin de oyunlarda rol almasını istediğiniz oyuncular varsa bu isimleri yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

50
13
7
4
3
Emoji İle Tepki Ver
50
13
7
4
3