1
0
0
0
0

Bu videomuzda hem dekoratif amaçla kullanabileceğiniz hem de pek çok konuda işinize yarayacak Philips Hue akıllı ışık ürünlerini inceliyoruz. Philips Hue ürünlerinin özellikleri, fiyatı ve görüşlerimize şimdi videoyu izleyerek ulaşabilirsiniz.

Philips Hue ürünlerini incelemek ve satın almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

Gündelik hayatımızı ve ev yaşantımızı kolaylaştıran akıllı ev sistemleri, son dönemde pek çok farklı ürünle karşımıza gelmeye devam ediyor. Bugün de bunlardan biri olan Philips'in ürettiği akıllı aydınlatma ürünleri ‘Hue’ serisi incelemesi ile karşınızdayız. Masamızda Hue serisine ait Starter Pack, Hue Play ve Hue Go bulunuyor.

Starter Pack

Ürünün kutusunu açtığımız zaman bizi iki adet klasik görünümlü ampul ve kontrol kumandası karşılıyor. Bu ampullerin renklerini ve diğer farklı özelliklerini Philips Hue uygulaması aracılığıyla kontrol edebiliyorsunuz.

Philips Hue Play

Ana adaptörü aracılığıyla bağlayıp kullanabileceğiniz Hue Play, içerisinde 16 milyon renk barındırıyor. Eğlence kategorisinde geçen bu ürünü Hue Sync uygulaması aracalığıyla telefonu monitörünüzdeki renklere uygun şekilde senkronize edebiliyoruz.

Philips Hue Go

Oval bir tasarıma sahip HueGo’ya da bluetooth aracılığı ile bağlanabiliyor, renk değiştirme ya da sesle kontrol etme gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz.

Tüm bu ürünler hakkındaki detaylı bilgileri videomuzu izleyerek öğrenebilir, aklınıza takılanları yorumlar bölümünde belirtebilirsiniz. Herkese iyi seyirler!

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0