3
1
0
0
0

Son yıllarda diş fırçalarının da elektrikli olmasına alıştık. Pek çok firma, günlük yaşamımızda kullandığımız eşyaları elektrikli ya da akıllı hale getiriyor. Bu çalışmalarda ağız bakımı için en önemli araçlarımızdan olan diş fırçaları da nasibini alıyor.

Philips Sonicare DiamondClean, ses dalgaları kullanarak diş fırçalama deneyiminizi geliştiriyor. Oldukça güçlü olan bu diş fırçası, dişlerinizi bir haftada daha beyaz hale getirme vaadinde de bulunuyor. Dakikada 62 bin sonic hareket yapabilen fırça bu anlamda oldukça iddialı.

Philips Sonicare DiamondClean neler sunuyor?

Philips Sonicare DiamondClean

Diş fırçasının AdaptiveClean fırça başlığı, 4 kat daha fazla yüzey teması sağlıyor. Bu da derinlemesine temizlik yapabilmesini sağlıyor. Ayrıca aşırı fırçalama basıncını da kolayca emebilmesiyle daha uzun kullanımın yolunu açıyor.

Philips Sonicare DiamondClean diş fırçası kablosuz şarj desteği sağlıyor. Cihazın kutusunu kablo ile şarj edip, daha sonra airpodslar gibi kılıf ile cihazı şarj etmek mümkün. Buna ek olarak, yeni nesil telefonların kablosuz şarj paylaşımı özelliğini kullanarak da diş fırçasını şarj etmek mümkün. Diş fırçası tek şarjla 2 hafta kullanım sunuyor. Kutudan kılıfa ek olarak bir de kablosuz şarj bardağı (evet, bardağı) çıkıyor.

Philips Sonicare DiamondClean elektrikli diş fırçasının özellikleri şöyle:

  • Dakikada 62.000 sonic hareket
  • Sonic süpürme hareketi
  • 5 adet mod
  • AdaptiveClean fırça başlığı ile 10 kata kadar daha fazla plağı yok ediyor
  • 1 haftada daha beyaz bir gülümseme
  • Diş eti sağlığını 2 haftada iyileştirme

Şu anda cihazın fiyatı 1.400 TL bandında yer alıyor. Webtekno takipçileri ise bu cihazı video açıklamasında yer alan bağlantı üzerinden indirimli olarak alabilir.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0