Power Rangers Beast Morphers'ın İkinci Sezonundan İlk Fragman Geldi

8
4
4
2
1
Power Rangers Beast Morphers dizisinin ikinci sezonu geliyor. Birinci sezonuyla çok konuşulan Power Rangers Beast Morphers'ın ikinci sezonunun ilk fragmanı yayınlandı.

Hem atari oyunları hem de çizgi filmleriyle büyüdüğümüz efsane Power Rangers, yeniden hayatımıza girmeye hazırlanıyor. Mart ayında ilk sezonu yayınlanan ve büyük ses getiren Power Rangers Beast Morphers, şimdi de ikinci sezonuyla geliyor. 

İkinci sezon ile ilgili çalışmalarını sürdüren yapımcı şirket, dizinin ikinci sezonuna ait olan ilk fragmanı YouTube üzerinden yayınladı. Paylaşılan fragman, ikinci sezonun da her zamanki Power Rangers aksiyonuna sahip olacağını gözler önüne seriyor.

Yayınlanan fragmanın dikkat çeken yanlarından bir tanesi de kırmızı Ranger. Orijinal kırmızı Ranger, ikinci sezonla birlikte yeniden aramıza katılmaya hazırlanıyor. Fragman ayrıca, ikinci sezonda yeni robotları ve yeni takımları da gösteriyor.

Dizinin ikinci sezonunun yayınlama tarihiyle ilgili ise henüz net bir bilgi yok. Power Rangers Beast Morphers'ın fragmanını ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://screenrant.com/power-rangers-beast-morphers-season-2-trailer-austin-st-john/
8
4
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
4
2
1