Jack Black'li Psychonauts 2’den Xbox Fragmanı Geldi (Video)

3
2
1
0
0
Xbox Series X için optimize edilen ya da yeni geliştirilen oyunların tanıtıldığı Xbox Game Showcase etkinliğinde Double Fine’ın yeni oyunu Psychonauts 2’den yeni fragman geldi.

Oyun dünyasının Sid Meier ile birlikte en şahsına münhasır isimlerinden biri olan Tim Schaefer'in önderliğinde, Double Pine yeni bir Psychonauts oyunu ile karşımıza çıkacak. Psychonauts 2 oyunundan ilk oynanış fragmanı yayınlandı.

Xbox Game Showcase etkinliğinde fragmanı yayınlanan oyun, Xbox Game Pass’e da dahil olacak. Ayrıca şu andaki konsolları için oyunu alacak olan kişiler, oyunu yeni konsollarda oynamak istediklerinde otomatik olarak oyunları yeni konsol versiyonuna yükseltilecek.

Jack Black geri döndü

psychonauts 2

Oyunun tanıtımında gördüğümüz kadarıyla Double Fine ve Jack Black bir kez daha iş birliği yapıyor. Daha önce de Brutal Legend oyununda gördüğümüz Black, bu oyunda da oyun müziklerini seslendiren isim oluyor.

Sürrealist bir dünyada geçen, şakaları durduk yere kahkaha attıran bir oyun olan Psychonauts’un devam oyunu olan Psychonauts 2 aslında TGA 2015’te duyurulmuştu. O dönemde 3 milyon dolar gibi bir yatırım da toplayan oyun uzun zamandır bekleniyordu. Aradan geçen dönemde çeşitli ertelemeler yaşayan oyun, en sonunda çıkıyor. 

Xbox One, Xbox Series X ve PC’ye ek olarak PS4’e de çıkacak olan oyun, Double Fine’ın bir anlamda 20. yılını da kutlayacak. Psişik bir karakter olan Raz’ın bir düş dünyasından kaçışına eşlik ederken çok da eğleneceğiz.

Xbox Series X için optimize edildi

psychonauts 2

Daha önce Double Fine stüdyoları Microsoft tarafından satın alınmıştı. Her ne kadar oyunun farklı platformlara çıkışı bu süreçte etkilenmemiş olsa da oyun Xbox Series X için optimize edildi. Psychonauts’un ilk oyun kadar beğenilip beğenilmeyeceğini ise zaman gösterecek.

Oyunun fragmanını ve Jack Black’in kulaklarımızın pasını silen şarkısını aşağıda yer alan bağlantıdan izleyebilirsiniz. Oyun hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

3
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
0
0