PUBG’ye Xbox One ve PlayStation 4 İçin Çapraz Platform Desteği Geliyor

16
3
3
0
0
PUBG, önümüzdeki Ekim ayının erken günlerinde Xbox One ve PlayStation 4 konsolları arasında çapraz platform desteği alacak. Konsol oyuncuları için oldukça önemli olan bu gelişme, PUBG oyuncularına farklı platformlardan rakiplerle karşılaşma şansı sunacak.

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), Ekim ayında çapraz platform desteği alacak. Bu da demek oluyor ki Xbox One ve PS4’teki PUBG oyuncuları, birbirleri ile karşı karşıya gelebilecekler. Çapraz platform desteği, Eylül ayında test sunucularına ardından Ekim ayında gerçek sunuculara gelecek.

Bugünkü Gamescom etkinliğinde Microsoft, Xbox Inside yayını sırasında PUBG çapraz platform desteğini resmen duyurdu ve sadece PS4 ile sınırlı olacak. Yani PC oyuncuları; Xbox ve PS4 oyuncuları ile karşı karşıya gelmeyecekler.

Mücadelelere başlangıç süresi, inanılmaz derecede kısalacak:

pubg 4.sezon

PUBG Corporation’un topluluk menajeri Cecilia Lee, başından beri ilk amaçlarının iki konsolun oyuncularını da bir araya getirerek devasa bir oyuncu havuzu oluşturmak olduğunu belirtti. İkinci amaçlarının ise maça giriş süresinin olabildiğince kısalması olduğunu da ekledi.

PUBG, hem PUBG Mobile, hem PUBG PC hem de PUBG PS4/Xbox One sürümleri ile birlikte en azından rekabetçi oyun piyasasına fazlasıyla hükmediyor diyebiliriz. Şimdi ise konsollar arası çapraz platform desteği ile diğer Battle Royale oyunlarının oynanma oranı iyice düşebilir.

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/8/19/20812212/pubg-cross-play-xbox-one-date
16
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
3
0
0