Redmi'nin Orta Segmentte Fark Yaratacak 'Turbo 3' Modelinin Tasarımı Ortaya Çıktı

8
4
2
0
0
Xiaomi'nin alt markası Redmi, performansa odaklanan yeni bir akıllı telefon serisi duyurdu. "Turbo" olarak isimlendirilen serinin ilk telefonu, "Redmi Turbo 3" olacak.

Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin alt markası olarak hizmet veren Redmi, dikkat çeken bir karara imza attı. Şirket, "Turbo" olarak isimlendireceği bir akıllı telefon serisi duyurdu. Bu akıllı telefonlar, Redmi K Serisi ile Redmi Note serisinin arasına konumlanacak.

Redmi'nin yeni akıllı telefon serisi, tamamen performansa odaklanacak. Redmi patronu Thomas Wang tarafından yapılan açıklamaya göre Redmi Turbo serisi, orta segmentte yeni bir soluk kazandıracak.

Turbo serisindeki ilk model "Redmi Turbo 3" olacak

Redmi Turbo 3

Redmi'den yapılan açıklamalara göre Redmi'nin yeni serisindeki ilk akıllı telefon, "Turbo 3" olarak isimlendirildi. Bu akıllı telefon, Snapdragon 8S Gen 3 işlemcisiyle donatılmış olarak geliyor. Redmi, bu güçlü işlemci ile orta segmentte önemli bir işe imza atmış olacak.

Çince görselin İngilizce'ye çevrilmiş hâli

İlginç bir şekilde telefonda yapay zekâ asistanı ve yapay zekâyla görsel oluşturma aracının da olacağı belirtilmiş. Bunun dışında Adreno GPU ile gelen model, ses ve görüntü tarafında üst seviye deneyim sunacağını belirtiyor.

Xiaomi'nin paylaştığı verilere göre Redmi Turbo 3,  AnTuTu testinden 1.754.299 puan almış. Aynı işlemciye sahip olan ROG Phone 8 Pro'nun skoru ise 2.141.448 (güncel olarak en yüksek.)

Redmi Turbo 3

Tanıtım görsellerine bakınca cihazın tasarımını ve renk seçeneklerini de görüyoruz. Redmi Turbo 3'ün arkasında ikili kamera düzeni var. Ayrıca siyah, yeşil ve görüldüğü kadarıyla altın olmak üzere 3 renk seçeneğiyle gelecek.  

Redmi Turbo 3, diğer yeni Redmi modelleriyle birlikte 10 Nisan'da tanıtılacak. Söz konusu etkinlikte cihazın tüm teknik özelliklerini öğreneceğiz.

8
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
2
0
0