Ryan Reynolds'dan Deadpool 3 Bekleyenleri Trolleyen Paylaşım

48
8
6
2
1
Sevilen, bağımsız Marvel filmi Deadpool'un 3. serisi hakkında oldukça çok duyumlar geliyordu. İnsanlar da filmin yakın bir tarihte geleceğine oldukça inanmıştı. Ancak Ryan Reynolds, Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşımla hayranlarını filmin çıkış tarihi hakkında trolledi.

Birkaç gün önce Marvel, tüm Marvel evrenine ait Phase 4 Marvel filmlerini ve dizilerini açıklamıştı. Maceraların bir sonraki aşamasında görmeyi beklediğimiz bazı başlıkları da duyurmuştu. İlginç bir şekilde Phase 4, ne yeni Avengers filmini ne de Spider-Man serisini içermiyordu. Ayrıca Marvel, Phase 4 için Fantastik Dörtlü ve X-Men üzerinde çalıştıklarını da belirtmişti.

Peki ya Deadpool? Henüz üçüncü bağımsız filmi çekilmemişti bile. Ryan Reynolds, fanlarını olabilecek en iyi şekilde trolledi; Deadpool 3’ün Aşama 5’in bir parçası olduğunu öne sürdü.

Deadpool

Birkaç gün önce yayımlanan bir raporda, Fox’un Marvel süper kahramanlarının resmî olarak, artık Marvel ile ilgili Deadpool’da dahil her şeyi denetleyecek olan Kevin Feige’e geçtiği açıkça belirtilmişti.  Raporda, Deadpool hakkında diğer detaylar açıklanmamıştı. Emma Watts’ın gelecek Disney planlarına odaklanırsak Fox'ta Deadpool ve diğer süper kahraman filmlerini denetleyecek. Yani Deadpool için her şey iyi gidiyordu.

Ancak Reynolds, Fox’u Deadpool ile çalışmaya ikna eden ‘görüntü sızıntısının’ 5. yıl dönümünde hayranlarıyla bu fotoğrafı paylaştı.

()

“Soruşturma 5. yılına giriyor.  Ya da benim söylediğim gibi ‘Aşama 5’. Mesele şu ki, ben komplo teorilerini seviyorum.”

Ama olayın bütününe baktığımızda soru işaretleri yaratan cümle şu: “Ya da benim söylediğim gibi ‘Aşama 5’.” Size şu ana kadar anlattığımız olayları ve her şeyi göz önüne alırsak Deadpool’un bir Phase 5 filmi olacağına inanmak çok kolay. İnsanlar da bunu yaptı.

Ancak Marvel, Deadpool'u Marvel evrenine bundan daha erken getirebilir. Daha önceki söylentiler, Deadpool’un filmin 3. serisinden önce bazı Marvel evrenine ait filmlerde gözükebileceğini söylüyordu. Bu filmlere ise Spider-Man örnek gösteriliyordu.

Deadpool’un Aşama 4 filmlerinde olup olmayacağını görmek için Ryan Reynolds’un bir sonraki Instagram şakasını beklemek zorundayız.

48
8
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
48
8
6
2
1