Türkiye’de Çok Satan Galaxy A50 Serisinin Yeni Üyesi Samsung Galaxy A52s’in Tasarımı Ortaya Çıktı

23
8
5
4
2
Samsung'un, Türkiye'de ve dünyada ciddi satış rakamları yakalayan Galaxy A52'nin S modeli üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. A52s olarak adlandırılacak olan modelin, yılın üçüncü çeyreğinden önce satışa çıkacağı düşünülüyor.

Bilindiği üzere Samsung’un orta seviye modeli Galaxy A52 Türkiye’de ve dünyada oldukça başarılı satış rakamları elde etti. Güney Koreli teknoloji devi, bu rakamları dikkate almış olacak ki Galaxy A52’nin S modelini geliştirmeye karar verdi. Galax A52s olarak tanıtılacak olan modelin, 2021’in üçüncü çeyreğinden önce satışa çıkması bekleniyor.

SM-A528B model numarasına sahip Galaxy A52s; Wi-Fi 6, NFC ve Bluetooth gibi bağlantı özelliklerine sahip olacak. Yeni modelin bir önceki A52 modeliyle arasındaki en önemli farklardan birisi yeni bir Snapdragon 778 işlemciye sahip olacağının bekleniyor olması. Galaxy A52s’te derinlik sensörü yerine 5MP’lik bir telefoto kameranın olacağı söylentisi de ortalıkta dolaşmakta.

Renk seçeneklerinde artık 'nane yeşili' de mevcut

galaxy a52s

Sızdırılan görsellere baktığımızda Galaxy A52s’in ekstra olarak nane yeşili renk seçeneceğine sahip olacağını görüyoruz. Sıkça gördüğümüz bu telefonun kasa tasarımı ise genel anlamda değiştirilmemiş.

Samsung Galaxy A52 5G’nin yalnıza 128GB’lık depolama seçeneğine sahip olacağı söylenirken, söylentiler arasında Samsung’un cihazı Avrupa’da yaklaşık 450 Euro’luk bir fiyattan satışa çıkaracağı bilgisi de mevcut.

Kaynak : https://www.sammobile.com/news/galaxy-a52s-stopping-by-fcc-more-press-renders-leak/
23
8
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
23
8
5
4
2