Sonunda Bu da Gerçek Oluyor: Google Pixel 4, Birden Fazla Arka Kameraya Sahip Olacak

17
8
3
1
0
Google Pixel 4'ün lansmanı yakınlaştıkça cihaz hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmaya devam ediyor.

Teknoloji sektörü devi şirketin saf Android deneyimi yaşamayı mümkün kılan başarılı akıllı telefon serisi Pixel ailesi, Android işletim sistemi kullanıcıları tarafından fazlasıyla beğeniliyor. Pixel serisi akıllı telefonlarını 2 kere Ekim ve 1 kere de Kasım ayında duyuran Google'ın yeni amiral gemisi Pixel 4'ü de 2019'un bu ayları içerisinde duyurması bekleniyor.

Pixel 4'ün tanıtımına 3 aydan az bir süre kalmış iken cihaza ait olduğu iddia edilen bir fotoğraf bugün ortaya çıktı. Yayınlanan fotoğrafta cihazın arkasındaki kamera modülü ilk bakışta kendini fark ettiriyor. Kamera modülünün şekline ve büyüklüğüne bakıldığında Pixel serisi akıllı telefonların sürekli olarak tek arka kameraya sahip bir şekilde piyasaya sürülmesi tarihe kavuşacak gibi gözüküyor.

iPhone XI konsept'i.

Birden fazla kameranın sağladığı özelliklerden yararlanmaya karar vermiş olacak ki Google, eğer ki fotoğraf aslına uygunsa, iPhone XI'den de beklediğimiz çoklu kamera sistemine geçiş yapmış. Cihazın arka tarafında bulunmasıyla klasikleşmiş Pixel görünümünü Pixel akıllı telefonlara kazandıran parmak izi okuyucusunun Pixel 4'ün fotoğrafında bulunmaması, cihazın ekran içi parmak izi tarayıcısını bünyesinde barındıracağına işaret ediyor.

Parmak izi ile doğrulamanın yanında yüz tanıma ile doğrulama seçeneğini de işletim sistemi Android'e Q versiyonu ile ekleyen Google, bunu Pixel 4'te etkin bir şekilde kullanmayı hedefliyor. Cihazın üstünde bulunan ahizenin de bir hoparlör işlevi göreceği ve bu doğrultuda Google Pixel 4 akıllı telefonun stereo hoparlör özelliğine sahip olacağı da gelen bilgiler arasında.

Kaynak : https://www.ubergizmo.com/2019/06/first-pixel-4-render-reveals-a-multi-camera-system-on-the-back/
17
8
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
17
8
3
1
0