Sony, Ağustos Ayında Ücretsiz Olacak PlayStation Plus Oyunlarını Yanlışlıkla Paylaştı

64
20
2
2
1
Sony, Ağustos Ayında Ücretsiz Olacak PlayStation Plus Oyunlarını Yanlışlıkla Paylaştı
Sony, Ağustos ayından PlayStation Plus üyelerine vereceği ücretsiz oyunları yanlışlıkla paylaştı. Bu durum birkaç dakika içinde düzeltilse de oyunların neler olduğu ortaya çıkmış oldu.

Sony, PlayStation Plus sistemiyle kullanıcılarına her ay belirli oyunları hediye ediyor. Bu oyunları PlayStation’ın resmî sitesinden yayınlayan Sony, bu ay Call of Duty Black Ops 4, WWE 2K Battlegrounds ve A Plague Tale: Innocence oyunlarını vermişti.

Fakat PlayStation Plus’ın resmî sitesinde yanlışlıkla ağustos ayının oyunları erkenden yayınladı. Yanlışlıkla yayınlanan sayfa sadece birkaç dakika içinde kaldırıldı ancak iş işten geçmişti. Böylece ağustos ayında PlayStation Plus kullanıcılarına Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, Tennis World Tour 2 ve Hunter’s Arena: Legends oyunlarının verileceği de ortaya çıkmış oldu.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville PS4/PS5

Bir zamanların sevilen oyunu olan Plants vs. Zombies’in devamı niteliğinde olan Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville oyununda, Neighborville’i zombi istilasından korumaya çalışıyoruz. Sıra tabanlı olmasına rağmen oldukça eğlenceli olan bu oyun, EA tarafından üretilip 2019 yılının eylül ayında piyasaya sürülmüştü.

Tennis World Tour 2 PS4/PS5

Big Ant Studios tarafından geliştirilen Tennis World Tour 2, tenis hayranlarının severek oynayacağı bir oyun. Tenisin yıldız isimleriyle ya da onlara karşı müsabakalara katılabilir ve tenis dünyasında adınızı duyurabilirsiniz. Eylül 2020’de çıkan oyunun yeni nesil konsollar için güncellenmiş sürümü de geçtiğimiz mart ayında çıkmıştı.

Hunter’s Arena: Legends PS5

30 oyunculu bir battle royale oyunu olan Hunter’s Arena, MMO karakterlerine benzer karakterleri ile oldukça ilgi çeken yapım. Oyun 3 Ağustos’ta PS4, PS5 ve PC için çıkış yapacak. Görünen o ki çıkış yaptığı gibi PS5 kullanıcılarına ücretsiz olarak dağıtılacak.

Bu oyunlar yanlışlıkla paylaşıldığı için kesin olarak ne zaman ücretsiz olacakları bilinmiyor. Ancak oyunların 10 Ağustos’ta ücretsiz verilmesi muhtemel görünüyor.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2021-07-24-playstation-website-reveals-ps-plus-august-games
64
20
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
64
20
2
2
1