Sony, Dünyanın En Hızlı SD Kart Okuyucusu MRW-S3'ü Duyurdu: İşte Özellikleri

16
2
1
0
0
Sony, profesyonel fotoğrafçılar için geliştirdiği, dünyanın en hızlı SD kart okuyucusu olma özelliğine sahip MRW-S3'ü duyurdu. Fiyatı açıklanmayan ürün, yetenekleriyle dikkat çekiyor.

Japon teknoloji devi Sony, dünyanın en hızlı ve çok işlevli USB-C girişli yeni ürününü duyurdu. MRW-S3 olarak adlandırılan bu ürün, yetenekleriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sony'nin duyurusunu yaptığı MRW-S3, sonbahar aylarında piyasaya sürülecek ancak fiyatının ne olacağı henüz bilinmiyor.

İşte Sony MRW-S3:

sony

Bu ürün, 2 adet USB-C ve bir tane USB-A (3.1) tipinde girişe sahip. USB-C girişlerinden bir tanesi ürünün bilgisayar bağlantısının yapılabilmesi için kullanılıyor. 100 watt'a kadar güç sunabilen MRW-S3, saniyede 1000 megabyte'a kadar veri akışı sunabiliyor. HDMI girişi de bulunan ürün, 4K çözünürlüğündeki videoları 30 fps oynatabiliyor. 

Ürünün dikkat çekici bir diğer özelliği ise IP68 sertifikasına sahip olması. Bu sertifika, ürünün toz ve su geçirmemesi anlamına geliyor. Elektronik ürünler için büyük bir sorun teşkil eden su teması ve toz, bu ürün için bir şey ifade etmiyor.

sony

Sony, bu ürünün yeteneklerinin özellikle de fotoğrafçılar için büyük kolaylıklar sağlayacağını söylüyor. Bunun nedeni, MRW-S3'ün sahip olduğu yüksek okuma hızı. Saniyede 300 megabyte okuma yapabilen MRW-S3'ün, beklentileri ne kadar karşılayabileceğini ürünün piyasaya sürülmesiyle anlayabileceğiz.

Kaynak : https://fossbytes.com/sony-usb-c-hub-worlds-fastest-sd-card-reader/
16
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
0
0