State of Decay 2, Gelecek Sene Steam’de Satışa Sunulacak

17
6
1
0
0
2018 yılında Xbox ve PC platformuna çıkışını yapan State of Decay 2, bilgisayar platformu için yalnızca Windows 10 Store’a özel olarak çıkmıştı. Geliştirici ekip, oyunu gelecek sene Steam’de satışa sunacak.

2009 yılında kurulan Washington merkezli video oyun geliştiricisi Undead Labs’in geliştiriciliğini üstlendiği State of Decay serisinin ilk oyunu, 2013 yılında piyasaya sürülmüştü. Xbox 360, Xbox One ve Microsoft Windows platformlarına çıkışını yapan oyun fazlasıyla sevilince, geliştirici ekip bir devam oyunu da yayınlamaya karar verdi ve 2018 yılında State of Decay 2’yi piyasaya sürdü.

Bağımsız bir yapım olan açık dünya hayatta kalma oyunu State of Decay 2, aslında zombi temalı bir oyun. 2018 senesinde piyasaya sürülen ve önceki oyunu gibi PC ve Xbox One platformları için piyasaya sürülen State of Decay 2, bilgisayar için yalnızca Windows 10 Store’a özel olarak yayınlanmıştı. Geliştirici ekip Undead Labs, oyunu farklı bir platforma daha taşıma kararı aldı ve Steam’de de indirilebilir hale getirmeye karar verdi.

State of Decay 2, 2020’nin başlarında Steam’e geliyor

State of Decay 2

Aldığı fazlaca eleştirilere rağmen birçok kişi tarafından sevilen açık dünya çok oyunculu oyun State of Decay 2, önümüzdeki senenin başlarında Steam platformunda indirilebilir hale gelecek. Ağustos ayında açıklanan verilere göre yaklaşık 5 milyon kadar oyuncusu bulunan State of Decay 2, hala gelişim göstermek için uğraşıyor.

Oyunun Steam platformu için tam olarak ne zaman yayınlanacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor olsa da oyunun 2020’nin erken safhalarında yayınlanacağı biliniyor. Oyun hakkında bilinen bir başka şey ise, oyunun Xbox Live çapraz platform özelliğine sahip olacağı. Yani siz bilgisayarınızda State of Decay 2’yi oynarken, Xbox kullanan bir arkadaşınız size eşlik edebilecek.

Oyun ile ilgili birçok detay 25 Kasım Pazartesi günü yapılacak özel bir yayın ile açıklanacak. Bu yayınlar Mixer, Twitch ve YouTube platformlarında eş zamanlı olarak yapılacak. Geliştirici ekip, State of Decay 2 oyununun Steam sayfasını da açmış bulunuyor. Buraya tıklayarak State of Decay 2’nin Steam sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-11-22-state-of-decay-2s-multiplayer-zombie-survival-is-heading-to-steam-next-year
17
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
6
1
0
0