Tesla, Satışlarını Artırmak İçin Araçların Şarj Noktalarını Ücretsiz Yapacak

42
3
1
1
0
Çıkan haberlere göre Tesla, satışlarını artırmak için ücretsiz süper şarjlarını geri getirmeyi planlıyor.

Günümüzün en popüler otomobil üreticilerinden olan Tesla bile zaman zaman anlamsız kararlar alabiliyor. Mesela sadece birkaç hafta önce, mağazalarının büyük bir çoğunluğunu kapatacağını söyledi ancak daha sonra vazgeçti. Daha sonra herhangi bir sebep bulunmaksızın fiyat düzenlemesini ve araç konfigürasyonunda değişikliğe niyetlendi.

Tüm bunlardan üstüne çıkan yeni bir habere göre Tesla, satışları artırmak için yeni araçlarına da ücretsiz süper şarjlarını geri getirmeyi planlıyor. Firma geçtiğimiz eylül ayında süper şarj programını yeni araçları için tamamen sonlandırdığını açıklamıştı.

Tabii şu an için resmi bir açıklama gelmedi, çıkan haber bu özelliğin yakın bir zaman içerisinde duyurulabileceği yönünde. Ayrıca ücretsiz süper şarjın sadece çeyreğin sonunda alım yapanlar için geçerli olacağı da söylentiler arasında.

Görünüşe göre Tesla, Wall Street yatırımcıları tarafından yoğun bir baskı altında ki bu baskılar Elon Musk’ı bazı kararlar konusunda zorluyor. Kâr amacıyla Tesla’ya para koyan yatırımcılar doğal olarak yüksek satışlar ve kâr elde edilmesini istiyor.

Musk’ın bu çeyrekte kâr elde edilemeyeceğini söylemesine rağmen Tesla’nın durumunun oldukça iyi olduğu yorumları da bulunuyor. Ayrıca her zaman olduğu gibi Tesla’nın bu çeyreğin sonunda teslimatları artırmaya yönelik bir strateji izleyeceği de söyleniyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/03/22/tesla-supercharger-free-access-coming-back-rumor/
42
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
42
3
1
1
0