30 Senelik Efsane Dizi The Simpsons'ın Final Yapacağı İddia Edildi

49
3
3
3
2
1989 yılından bu yana yayınlanan The Simpsons, TV dizileri tarihinin en eski dizilerinden bir tanesi ve şu an 31. sezonuyla yayın hayatına devam ediyor. Ancak dizinin bestecisinin açıkladığı bilgilere göre dizi, yayın hayatının sonuna yaklaşıyor.

Animasyon dizi deyince birçok kişinin aklına ilk gelen yapımlardan bir tanesi hiç şüphesiz ki The Simpsons olacaktır. Bu köklü dizi, şu an bu haberi okuyan birçok kişiden daha yaşlı. 1989 yılında yayın hayatına başlayan The Simpsons, şu 31. sezonuyla yayın hayatına devam ediyor.

Peki, 31 sezonu deviren bu dizi, yayın hayatına daha ne kadar devam edecek? İddialara göre çok da uzun sürmeyecek. Dizinin bestecisi Danny Elfman, bu uzun soluklu dizinin önümüzdeki sene biteceğini duyduğunu dile getirdi.

Dizi son demlerinde

the simpsons

Elfman’ın, Joe’da yaptığı bir röportaj sırasında konu The Simpsons’a geldi. Besteciye, dizinin son sezonunun kalitesi hakkında dönen tartışmalar hakkında fikri soruldu. Elfman ise bu çok da önemli olmadığını çünkü dizinin son demlerinde olduğunu ifade etti. Elfman, “Duyduğum şeylere göre bir sona doğru yaklaşıyor. Dolayısıyla bu tartışma da sona erecek. Kesin olarak bilmiyorum ancak son senesi olacağını duydum” dedi.

1980’lerin sonunda başlayıp 2010’ların sonuna kadar ömrünü sürdüren dizinin bitecek olması, özellikle hayranlarında şok etkisi yaratacaktır. Ancak dizinin sözleşmesi, geçtiğimiz şubat ayında iki sezon daha uzatılmıştı. Bu da dizinin 2021’da 32. sezonuyla yayın hayatına devam edeceği anlamına geliyordu. Ayrıca dizinin iki sezon daha uzatılması, dizinin oyuncularının da sözleşmelerinin uzatılması anlamına geliyor. Belki de Elfman, bir sonraki seneyi kast etmiştir.

The Simpsons final

Elfman, dizi başlarken diziden çok da umutlu olmadığını söyledi ve “Söyleyebileceğim tek şey, bu kadar uzun süre boyunca devam etmesine şaşırmamdır. The Simpsons’a bu besteyi yaptığımda hiç kimsenin duymayacağını çünkü dizinin çok fazla şansı olmadığını düşünüyordum. Üç bölüm yayınlandıktan sonra iptal edileceğini bekliyordum” ifadelerini kullandı.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce 1989 yılından beri yayınlanan The Simpsons, gerçekten artık son düzlükte olabilir mi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/tv-shows/2019/11/28/the-simpsons-ending-danny-elfman/
49
3
3
3
2
Emoji İle Tepki Ver
49
3
3
3
2