'The Witcher Remake' Resmen Duyuruldu! (Üstelik Unreal Engine 5 ile Geliyor)

52
4
3
1
0
CD Projekt RED, ilk The Witcher oyununun 'Remake' sürümünü resmen duyurdu. Oyun, Unreal Engine 5 oyun motoru ile geliştirilecek.

Özellikle The Witcher 3: Wild Hunt ile dünya çapında ses getiren, Netflix tarafından diziye bile uyarlanan Witcher serisinden bugün sabırsızlıkla beklenen haber geldi. The Witcher’ın ilk oyununun yeniden geliştirildiği resmen duyuruldu. 

Oyunun geliştirici ekibi CD Projekt RED, paylaştığı duyurusunda The Witcher Remake’i geliştirmeye başladığını açıkladı. Üstelik oyun, günümüzün en gelişmiş oyun motoru olan Unreal Engine 5 ile geliştirilecek. 

Oyunun geliştiricisi CD Projekt RED değil: 

the witcher remake

The Witcher’ın ilk oyununu günümüz grafikleriyle göreceğimiz Remake oyunu, Polonya merkezli Fool’s Theory stüdyosu tarafından geliştirilecek. Stüdyo, daha önce Baldur’s Gate 3, Divinity Original Sin ve Outriders gibi popüler yapımlara imza atmıştı. 

Paylaşılan detaylara göre oyunun geliştirilme süreci, şu anda ilk aşamalarında bulunuyor. Oyunun çıkış tarihi henüz paylaşılmazken, geliştirilme sürecinde Witcher serisinde çalışan deneyimli ekibin de rol oynadığı paylaşıldı. 

Kaynak : https://www.thewitcher.com/en/news/46225/the-witcher-remake-is-in-development
52
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
52
4
3
1
0