Uber, Bugün İtibarıyla İzmir'de de Hizmet Vermeye Başladı (Aşı Olacaklara Ücretsiz)

65
2
2
0
0
Mobil ulaşım uygulaması Uber, İstanbul ve Ankara'dan sonra bugün itibarıyla İzmir'de de hizmet vermeye başladı. Şirket, kullanıcılarına hem ilk Uber Taxi deneyimleri hem de COVID-19 aşısına kolayca ulaşım sağlayabilmeleri için 40'ar TL'lik indirim kuponu sunuyor.

Kısa bir süre önce ülkemizde tekrar hizmet vermeye başlayan yolcu taşıma uygulaması Uber, ilk olarak İstanbul ve Ankara'da devreye girmişti. COVID-19 aşısı yapan hastanelere UBERAŞI koduyla ücretsiz ulaşım hizmeti veren şirketin yeni adresi İzmir oldu.

Bugünden itibaren İzmir'de sarı taksiler aracılığıyla hizmet vermeye başlayan Uber, tıpkı İstanbul ve Ankara'da olduğu gibi aşı kampanyasını desteklemek amacıyla COVID-19 aşısı olmaya gidecek müşterilerine UBERAŞI kampanya kodu karşılığında ücretsiz hizmet verecek. 

Uber Taxi 1 Temmuz itibarıyla İzmir'de 

uber

Geçtiğimiz senelerde hizmet veren ancak haksız rekabete yol açtığı için erişim engeli getirilen Uber, bu yılın şubat ayında İstanbul başta olmak üzere tekrar Uber Taxi hizmeti vermeye ba. Uber'i yeniden sevdirmek ve aşı kampanyasına destek olabilmek adına kullanıcılarına ücretsiz ulaşım hakkı sağlayan mobil ulaşım şebekesinin yeni adresi İzmir oldu.

Uber'in göndermiş olduğu e-postaya göre kullanıcılar bugün itibarıyla Uber hizmetinden yararlanmaya başlayabilir. Uber, hem COVID-19 aşısı olmak için hastaneye gidenlere hem de Uber'i ilk defa deneyimleyeceklere 40 TL'lik ücretsiz kupon sunuyor. COVID-19 aşısı için kupon almak isteyenler UBERAŞI, ilk yolculukta 40 TL'lik indirimden yararlanmak isteyenler de MERHABAIZMIR kodunu kullanabilirler. 

65
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
65
2
2
0
0