Samsung'un Yeni Amiral Gemisi Galaxy C9 Pro Ortaya Çıktı

4
1
1
0
0
Samsung'un orta - üst segmenti hedeflediği Galaxy C9 modelinin tanıtılmasına kısa süre kala Galaxy C9 Pro da ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberde Samsung'un Galaxy C9 ile fiyat performans alanında piyasaya çıkarak hem Çinli fiyat performans üreticilerine karşı rekabet edeceği hem de Note 7 ile yaşadığı maddi kaybı küçültmek için satış miktarlarını daha da arttırmak istediğini belirtmiştik.

c0 pro

Özellikle uygun fiyatla satışa sunulması beklenen Galaxy C9 modelinden sonra şimdi de Galaxy C9 Pro isimli modelin tasarımı sızdırıldı. Tasarım açısından Galaxy C9'dan pek de bir farkı olmayan C9 Pro tahminlere göre teknik özellikleriyle C9'dan ayrışacak.

c9 pro

Daha önce yayınlanan sızıntılarda Galaxy C9'un 6 inçlik bir ekranla geleceği belirtilirken C9 Pro da bu ekran boyutunun koruyacağa benziyor. Ancak Galaxy C9 modeli gücünü Snapdragon 652 yonga setinden alırken Galaxy C9 Pro, Snapdragon 821 gibi daha üst bir işlemciyle gelecek.

samsung galaxy c9 pro

Böylelikle Galaxy Note 7 modeliyle üst seviye modellerinde bir açık yaşayan Samsung'un Galaxy S8 modeline kadar C9 Pro'yu amiral gemisi olarak konumlandıracağı söylenebilir. Tabii resmi bir bilgi olmadığı ve Samsung'un S7 ailesi için pazarlama kampanyaları düşünülürse Galaxy C9 Pro, Galaxy C9'un bazı minik detaylarda yükseltilmiş bir versiyonu olabilir.

4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0